سمیرا۱۳۷۷ مدیر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1362 عنوان عکس جنین | مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 49 پست خانما میتونیین تشخیص بدین جنسیتو؟؟ برای کی اولش اینجوری بوده وجنسیت چی بوده ؟ 1399/03/26 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 نگراننباش چند هفته بودی زده ۵ هفته روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
سمیرا۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1362 ۳روز باهم فرق داریم ضربان قلب جنینت چند بود؟ باامروز ۵روز نگفتچونتومطب سونوکرد
zandagi69 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 892 نه عزیزم تو 11 هفته دوروز رفتم گفت به احتمالزیاد دختره عزیزم مبارکت باشه اگه درست گفته باشم خبرم کن اللهم صل علی محمد و آل محمد
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 عزیزم مبارکت باشه اگه درست گفته باشم خبرم کن واس منم میگی روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
سمیرا۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1362 زده ۵ هفته زودهبزارسههفتهدیگهبرو چون سونو برای بچه ضرر داره
zandagi69 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 892 ٦١/٠٥/٣٠تولدم و ٩٩/٢/٩ اخرين پريود دختر اللهم صل علی محمد و آل محمد
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 زودهبزارسههفتهدیگهبرو چون سونو برای بچه ضرر داره آره واسه ۱۴ تیر نوبت گرفتم میشه۲۰روز دیگه خیلی نگرانم روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 دختر من چی روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
سمیرا۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1362 آره واسه ۱۴ تیر نوبت گرفتم میشه۲۰روز دیگه خیلی نگرانم منم خیلی نگران بودم ولی خداروشکر دیده شد
zandagi69 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 892 من چی تارخ تولد واخرین پریودی بفرس اللهم صل علی محمد و آل محمد
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 تارخ تولد واخرین پریودی بفرس تولد ۷۵.۸.۱۲پریود۹۹.۲.۱۲ روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 پسر چند درصد درسته؟آخه یکی میگفت بچت دختره روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...