2777
2789
عنوان

بورس امریکا

1240 بازدید | 23 پست

دوستان ی بنده خدایی میگه بیا بورس امریکا زیرمجموعه من شو و حداقل سرمایه ک باید بدم هزار دلاره

هنوز توضیحات بیشتر نداده

لطفا فقط هرکس راجب بورس امریکا میدونه بیاد توضیح بده من فقظ اسمشو شنیدم سرمایش هم دارم

لطفا نصیحت یا  صحبت غیره نگید فقط درباره بورس امریکا توضیح بدید راهنمایی یا اطلاعات یا تجربه

ممنون

ببین برای بورس خارجی باید حتما دانش مالی  خوبی داشته باشی چون ریسکش بالاست سودش هم بالاست البته ولی باید بلد باشی

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درباره زیر مجموعه شدن میدونی؟

ن گلم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

منظورت بازار جهانی فارکسه ؟ 

طرف باید خیلی مهارت داشته باشه. و شناخت. همسر من تو بازار ایران سود خیلی بالایی داره. ولی فارکس نه. چون شناخت کافی نداره .ریسک خیلی بالاس همون طور که ممکنه سود زیادی داشته باشی ضرر زیادی هم داری 

این کلاه برداریه و برای یک از اشناهاما هم پیش اومد.

و گرنه خود امریکایی ها نمیتونن تو بورس امریکا وارد بشن بس که پیچیدست ما چطور میتونیم

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
اسی اگه مطمئن شدی بمنم خبر بده بمنم ی خانوم پیشنهاد داد ترسیدم همرو ب باد بدم ب همین بورس ایران قا ...

دوست عزیز اصلا اینن کار رو نکنید... بعدا متوجه میشید کلاهبرداریه... چون توی یک مورد پول طرف رو پس ندادن توی مورد بعدی هم گفتن شرکت ضرر کرده و پول از بین رفته و گرنه کسی که خودش توی بورس آمریکا سود کنه الکی پای بقیه رو نمیکشه وسط

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
این کلاه برداریه و برای یک از اشناهاما هم پیش اومد. و گرنه خود امریکایی ها نمیتونن تو بورس امریکا و ...

اما  خودم یبار دیدم تو ایران  یکی استوری دلار گذاشت بود ک از بورس امریکا بدست اورد و راضی بود برا همینکنجکاوم

دوست عزیز اصلا اینن کار رو نکنید... بعدا متوجه میشید کلاهبرداریه... چون توی یک مورد پول طرف رو پس ند ...

خب زیر مجموعه ش بشم ی درصدی سود ب خودش میرسه و منم زیر مجموعه بگیرم همین رواله طرفی ک پیشنهاد داده خودش شرکت نفتیه و میگه همکارام هم وارد بورس شدن