2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوانه کننده‌ متاسفانه🤦‍♀️

یهو سایتش هنگ می کنه یا یهو اینترنت جواب نمی ده 

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
فقط سایت بود یا تصویری😟

سایته تصویری نداره عزیزم

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
فقط سایت بود یا تصویری😟

نه سایت بود

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
چجوری بود توضیح لددفن 

یه لینکی برات میفرستن اونو میزنی اسمت رو می نویسی سوال ها گزینه ای هستن بعد دکمه ارائه میزنی نتیجه ات ثبت میشه و میبینیش

اگه دوبار امتحان میدی دو بار نتیجه ات ثبت میشه 

مزخرف ترین نوع امتحانه چون مجازیه استادا امتحان و سخت گرفتن اونم البته بهشون گفتن همه سوالا در حد تست هوشه تا امتحان درسی. تایم امتحان واسه جلوگیری از تقلب کمه.

من که سال دیگه بخوان با این وضع امتحان برگزار کنن اعتراض میکنم هر چند باید از الان اعتراض کرد تا واسه ترم بعد دستمونو نذارن توی پوست گردو بگن نمیشه دیگه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀