2777
2789
عنوان

خواستگار سمج

1776 بازدید | 67 پست

هفته قبل یه خواستگار برام اومد

کاردانی داره، خونه و ماشین داره، قیافه ش بد نیست، بچه آخر خونواده س، شغلش آرایشگره 

ولی من کارمندم

از اون روز تاحالا حالم خوب نیست 

مامانش 3 بار زنگ زده، ولی خب جواب من منفی بود، کلی با مادرم حرف زد که نظر منو عوض کنه ولی من جوابم همون بود، اینم بگم که مامانم اصلا بهم مشاوره نمیده، میگه هرچی خودت میخای، چون قبلا سر خواستگارای قبل، بحثمون شده، الان میگه من هیچ نظری نمیدم 

نمیتونم با شغلش کنار بیام ولی خب شرایط مالیش بد نیست،از طرفی مامان پسره چندبار گفته هر شرطی بذارید قبول میکنیم و پسرم گفته یا این یا هیچ کس، چیکار کنم؟ خواهشا راهنماییم کنيد 

خدا اگه طولش میده، قشنگترش میکنه ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک خواستگاری چه زیاد شده😃😃😃😃

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
اگه مسئله فقط شغله که باید بگم اونقدرا شغلش بد نیس که

من از این نظر میگم که خودم کارمندم

و مطمءنم که  فامیل، منظورم دایی و عمو و خاله م قطعا تیکه بارونم میکنن

چون قبلا خواستگار بهترم داشتم ولی رو کردم 

خدا اگه طولش میده، قشنگترش میکنه ❤️

اول رجوع کن به عقلت ببین چی میگه.. خواستگار سمجه چه ربطی به شما داره به زور به خودت بقبولونی که جوابت مثبت باشه... البته به نظر من با خواستگارت صحبت کن ببین از لحاظ اخلاقی چجوره. این روزا مرد با اخلاق کم پیدا میشه اما به اصطلاح تحصیل کرده و بی اخلاق و پولدار زیاد. ملاکت خوبی طرف باشه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره