2777
2789
عنوان

رمان😀

| مشاهده متن کامل بحث + 4536 بازدید | 63 پست
نه مهم نیست حتما طنز باشه میخام داستان و قلمش قوی باشه و ابکی نباشه مثل اسطوره یا حصارتنهایی من یا ...

اینا طنزه و قشنگ 

در همسایگی گودزیلا 

رانی با طعم دارکوب ( این رمان یه اسم دیگه هم داره )

چرخ گردون 

جایی که قلب آنجاست 

خواهر شوهر 

اشرافی شیطون بلا 

اگه گفتی من کیم 

تمنای وجودم 

رمان انتخاب دوم هم طنزه تقریبا اما بیشتر عاشقانه ست اما قشنگه 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه شفقو خوندی؟ ینی از اونم بدترع؟؟ 

ببین شفق و راستش اولاش و خوندم که دختره تو بیمارستان و اینا... ولی یادمه صحنه هاش و خوندم 🤔🤔

اره بابا فکر کنم بدتر بود فکر کنم 🤔 اگه دوست دختر اجاره ای و بدونی و خونده باشی عین اونه 👍

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
ببین شفق و راستش اولاش و خوندم که دختره تو بیمارستان و اینا... ولی یادمه صحنه هاش و خوندم 🤔🤔 اره ...

مرسی عزیزدلم زحمت کشیدی 

ماشالا چقد رمان خوندی و چقددد خووووب یادت موندع

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤
مرسی عزیزدلم زحمت کشیدی  ماشالا چقد رمان خوندی و چقددد خووووب یادت موندع

😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ من هرچی رمان خوندم اسمشون و نوشتم 

چون بیکار که میشم دوباره میشینم میخونم 

فکر کنم یه ۶۰۰،۵۰۰ تایی میشن 😂

مرسی عزیزدلم زحمت کشیدی  ماشالا چقد رمان خوندی و چقددد خووووب یادت موندع

فدات 😘😘

😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ من هرچی رمان خوندم اسمشون و نوشتم  چون بیکار که میشم دوباره میشینم میخونم  ...

😮😮😮😮😮

جدیییی میییگییییییی؟؟؟؟

۵۰۰،۶۰۰ تاااااا؟؟

بابا دمت گرم ایول دارییی

من کل آهنگایی کع تو گوشیمع انقد نمیشهههههه

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤
😮😮😮😮😮 جدیییی میییگییییییی؟؟؟؟ ۵۰۰،۶۰۰ تاااااا؟؟ بابا دمت گرم ایول دارییی من کل آهنگایی کع ت ...

اره به خدا 😂 اصلا من یه زمانی کارم شده بود شب و روز رمان خوندن البته بی تاثیرم نبود چشمام ضعیف شد 😑😑

اما خب یه جاهایی به درد میخوره دیگه 😂

اگه رمان خواستی بگو من یه نگاه میندازم بهت میگم 😂😘

اره به خدا 😂 اصلا من یه زمانی کارم شده بود شب و روز رمان خوندن البته بی تاثیرم نبود چشمام ضعیف شد � ...

آرع منم چشام ضعیفع ولی یمدت میخوندم.. 

چشششمم گلمممم حتما بهت میگم، اصا تو منبع همع رمانهایی😍😘😜❤👑🍭💝💟🌸✌

آرع منم چشام ضعیفع ولی یمدت میخوندم..  چشششمم گلمممم حتما بهت میگم، اصا تو منبع همع رمانهایی😍 ...

قربونت برم 😂😂😂😘😘😘😘💗💗💗💗💗💗❣❣

چآااااکرررتیییییممم آااجیییی جووونممم🍭🍭🍭❤❤❤

😂😂 ای بابا خجالت نده خواهر 😍😍😍

دعوت دوستی دادم عزیزم 😍😘

اممم من خیلیییی رمان میخونم ینی بیش از حد الانم دارم رمان عشق بی پروارو میخونم ینی بیییششش از حد طنزه خیلیااااا دیگه شورش درومده به اونایی مه مث خودم خنگولن و عاشق اینجور رمانان پیشنهاد میکنم بخونن😂🤦🏼‍♀️

:))))):
اممم من خیلیییی رمان میخونم ینی بیش از حد الانم دارم رمان عشق بی پروارو میخونم ینی بیییششش از حد طنز ...

تب داغ گناهم قشنگه ولی خیانت توش زیاده اگه دوس دارین بخونین

یه رمان ازدواج اجباریم هس که یه دختر 15 ساله رو شووَر میدن ولی دختره بعدش عاشق پسره میشه و....

دیگه بعدش با خودتون😂

:))))):