2777
2789
عنوان

رمان😀

| مشاهده متن کامل بحث + 4526 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیلوفر قائمی فر قلم خوبی داره اما تضمین نمی کنم محتواش به درد بخور باشه به عنوان تفریح بخون نه کتاب روانشناسی یا درس زندگی

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
😱واحدروبرویی ۷۰۰ تااصفحس

😑😑 جایی نرو ۲۰۰۰ صفحس 😏

اما معرکه ست 👍

ببین وقتی محو رمان بشی هی دعا دعا میکنی تموم نشه 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
فرقی ندارع😆🍭

اگه یه عاشقانه ای که صحنه هم حالا داشته باشه یکم میخوای 

حرارت تنت 

واحد روبه رویی

گناهکار 

زوال اطلسی ها 

هیچوقت دیر نیست 

اما اگه میخوای صحنه های باز و ..... داشته باشه که دیگه صرفا

اونا عاشقانه نیست خیلی 

مقبره لیا 

دوست دختر اجاره ای من 

اینا دیگه ولی عاشقانه نمیشه 😑😁😁

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
اگه یه عاشقانه ای که صحنه هم حالا داشته باشه یکم میخوای  حرارت تنت  واحد روبه رویی گ ...

واااایییی مرسییی دمت گرم چ اسمایی حتما قشنگن🍭😘❤👑

فقط اون دوست دختر اجاره ای من😱😮😑😂

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤
این بالایی هایی که گفتی مثل اواز چکاوکن؟؟  من خودم دنبال رمان خوبم کدومشون بهتره؟

نه ، فرق دارن اما همشون قشنگن اگه میخوای دونه دونه بگو من موضوعش و یا خلاصش و بهت بگم

اگه مثل اواز چکاوک طنز میخوای رانی با طعم دارکوب فوق العاده خنده داره 👍😁

من رمان زیاد خوندم عزیز هر ژانری با هر موضوعی خواستی بگو بهت میگم ❣😄

واااایییی مرسییی دمت گرم چ اسمایی حتما قشنگن🍭😘❤👑 فقط اون دوست دختر اجاره ای من😱😮😑😂

😂😂 ببین مقبره لیا هم مثل همون دوست دختر اجاره ای منه تقریبا 🙈🙈😂😂🤦‍♀️

نه ، فرق دارن اما همشون قشنگن اگه میخوای دونه دونه بگو من موضوعش و یا خلاصش و بهت بگم اگه مثل اواز ...

نه مهم نیست حتما طنز باشه

میخام داستان و قلمش قوی باشه و ابکی نباشه

مثل اسطوره یا حصارتنهایی من یا همین اواز چیکاوک باشه

مرسی☺️

!! It's me

😂😂 ببین مقبره لیا هم مثل همون دوست دختر اجاره ای منه تقریبا 🙈🙈😂😂🤦‍♀️

اوه اوه شفقو خوندی؟ ینی از اونم بدترع؟؟ 

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤