2777
2789
عنوان

تعین جنسیت😌

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه گل دختر دارم و بنا به دلایلی میخواستم پسر باشه این،ولی خدا خودش بهتر صلاحم رو می‌دونه.ناشکری نمیک ...

من خودم دختر دوم خانواده هستم و بابام اصلا براش مهم نبوده ولی مامانم دوس داشته پسر میبودم و تو خونواده ماهم یه حرفایی زده میشد نیش و کنایه و بعد۸سال مامانم بطور ناخواسته داداشمو به دنیا اورد بدونه هیچ اقدامی تازه بعد از من دکتر بهش گفته بود محاله دیگه باردار شی لوله هات کیپ شده ولی خواست خدا توم از خدا بخوا و نذر کن اسمشو مثلا علی حسین اینا بزاری و هرسال مثلا روز عاشورا شیر تقسیم کنی بین مردم

من خودم دختر دوم خانواده هستم و بابام اصلا براش مهم نبوده ولی مامانم دوس داشته پسر میبودم و تو خونوا ...

خدا حفظتون کنه.ایشالا هرچی به صلاحه.ولی هنوز دلم روشنه که پسره،چون سونو احتمال داد.سره دخترم احتمال داد پسره که ۱۸هفته گفت دختره،الان هم امیدوارم پسر باشه و سونو اشتباه گفته باشه

خدا حفظتون کنه.ایشالا هرچی به صلاحه.ولی هنوز دلم روشنه که پسره،چون سونو احتمال داد.سره دخترم احتمال ...

اره پسر عموی من دوقلو خانومش باردار بودگفتن پسره تا ۶ماهگی ولی دقیقه ۹۰گفتن دخترن و انقد ناشکری کردن ۶ماه بعد یکیشون فوت شد 

اره پسر عموی من دوقلو خانومش باردار بودگفتن پسره تا ۶ماهگی ولی دقیقه ۹۰گفتن دخترن و انقد ناشکری کردن ...

آخی چه بد😔.نه ناشکری نمیکنم ولی خدا همیشه هوامو داشته ایشالا این بارم ناامیدم نمیکنه.

آخی چه بد😔.نه ناشکری نمیکنم ولی خدا همیشه هوامو داشته ایشالا این بارم ناامیدم نمیکنه.

خدا ایشالله عاقبت به خیرشون کنه دخترت خانوم دکتر شه پسر به خوابش نمیاد این یکیم پسر باشه ایشالله فقط اینده خوب داشته باشن مایه افتخار باشن چه پسرایی که مایع ننگ شدن چه دخترایی که تاج سر پدر مادراشون شدن