2789
عنوان

تعین جنسیت😌

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلاچه غذاوچه میوه ایی

تو نت هست عزیزم،ولی همش استفاده از گرمیجات نیست،باید اساسی و اصولی رژیم بگیری،برو تحت نظر پزشک.طب سنتی میگه فقط گرمی بخور ولی طب مدرن میگه رو ph بدن و خونت باید کار کنی.فقط هم شما مهم نیستی،همسرت هم باید قوی و اسپرم yزیاد داشته باشه و از همه مهمتر اقدام روز تخمک گذاریه.ایشالا خدا اراده کنه و یه کاکل زری بهت بده

بله دومیه

اولی چن سالشه؟؟من میخام برم ivf...منتظرم پریودم بیاد برم برا تخمک کشی ک این لعنتیم نمیاد دعا کن حامله نباشم اگرم بودم پسر باشه ای خدا

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اولی چن سالشه؟؟من میخام برم ivf...منتظرم پریودم بیاد برم برا تخمک کشی ک این لعنتیم نمیاد دعا کن حامل ...

ایشالاحامله بودی پسرباشه خانومی میشه توضیح بدی چجوریه وچقدپولشه

💔
مثلاچه غذاوچه میوه ایی

کامل و جامعش ش تو نت هست..

مثلا انبه، خرما، توت فرنگی، ادویه ها مخصوصا فلفل و.....

و زمان اقدام هم نزدیک تخمک گذاری باشه و د خ و ل عمیق باشه. قبلش هم تو تشت جوش شیرینی بشینی یا دوششو بگیری و همینطور شوهرتم باید رعایت کنه. معمولا ۳ ماه قبل اقدام باید این رژیمو رعایت کنی بعدم توکل بخدا.

حالا من دختر میخوام😩

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴