2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت یک عدد سکه بگیرم؟؟

بستگی بخودت داره من نظر خودم این بود حق ط و ح رو گرفتم شوهرم خودش گفت سکه ۳۱۳

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

مهریه و مقدارش مهم نیست اصل دو طرفن ک میخوان زندگی با آرامش داشته باشن نه اینم که هیچی نباشه چون آینده قابل پیشبینی نیست.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

واسه من 540 تاست   سه ساله دوستی رو توی مخش خوندم اینو بهم داد هر چند نظر خودم تاریخ تولدم بودااا

هممون باید بریم چند واحد دلجویی پیش سعدی پاس کنیم فقط اونجاش که میگه                     ای سرو خوش بالای من   ای دلبر رعنای من                                                                         لعل لبت حلوای من        از من چرا رنجیده ای؟                                                                                       

چه شوهر خوبی داری برو قدرشو بدون

الان خواستگار من میگه ۱۴ تا سکه و با ۲۰۰ میلیون پول

منظورت یک عدد سکه بگیرم؟؟

گوش کن دختر سعی کن حق و حقوقات رو بگیری سکه زیاد ملاک نیست ولی اگه پول برات مهمه سکه نذار یه خونه ای ملکی چیزی بگو بزنن به نامت وگرنه خدایی نکرده کارت به اونجا بکشه هیچی بهت نمیرسه نقد رو بچسب

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
چه شوهر خوبی داری برو قدرشو بدون الان خواستگار من میگه ۱۴ تا سکه و با ۲۰۰ میلیون پول

خونه اینا نداره

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
چه شوهر خوبی داری برو قدرشو بدون الان خواستگار من میگه ۱۴ تا سکه و با ۲۰۰ میلیون پول

من برام مال ارزش نداشت چون دید من خودم با اینکه دختر مجردم وضع مالیم بهتر از اوناس گفت نمیخوام دربرابر حقی ک بهت میدم باج بگیرم مهریه ننویسم 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

حق چی؟ طوح چیه؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️