2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از 10 روز پیش سینه هام ورم کردن و نوکشون سیخ میشه. حرارت بدنم بالاس و گرگرفتگی دارم. ترشح سفید غلیظ. از دیروز هم کمردرد دارم. تخمدونام تیر میشه. شبیه پریودی ولی خفیفتر. بوی بدنمم عوض شده. ببخشید بوی عرق منظورم. 24 اردیبهشت پری شدم 

دوره هامم 28 تا 30 روزه هستش

از 10 روز پیش سینه هام ورم کردن و نوکشون سیخ میشه. حرارت بدنم بالاس و گرگرفتگی دارم. ترشح سفید غلیظ. ...

من یکی از علائم شمارو داشتم ..جوری ک سوتین نمیزدم ولی سینه هام هم سفت شده بود هم نوکش تیز مثل وقتی ک تازه میخوای به سن بلوغ برسی ...بی بی زدم مثبت بود باردار بودم عزیزم😊😊

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
چند روز از موعد بی بی مثبت شد

من خودمم نفهمیده بودم مشکل داشتم رفتم دکتر عمومی گفتم زیر دلم خیلی درد میکنه وتیرمیکشه میکشه برام سروم دارو نوشت سروم ک وصل کردن رفتم زیر سروم دلم هی به جوری میشد یه تکون هایه خیلی ریزی میداد ک به ماما گفتم گفت شاید باردار باشی بی بی بزن...اونم نخ هر بی بی رو جنس خوب شو بگیر چون بعضیا قاطی دارن چون برای خودم همین مشکل پیش اومده..

بی بی زدم مثبت بود ولی فک کنم یه هفته بود

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
من خودمم نفهمیده بودم مشکل داشتم رفتم دکتر عمومی گفتم زیر دلم خیلی درد میکنه وتیرمیکشه میکشه برام سر ...

خیلی استرس دارم. درد هم دارم. میترسم پری بیاد خسته شدم از دیدن بی بی منفی😖