2777
2789
عنوان

به خالم چی بگم الان من؟😶🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ایشاااالا😐😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
یه استیکر 😊اینجوری بفرس

از این استیکر متنفرم 😑حس میکنم طرف یه جوریه انگا همه چی دانه لبخنده خیلی بدی زدع 😪

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

😂😂😂😂😂

واییی منم همیشه همین مشکلو داشتم با بعضی حرفا

ادم نمیدونه چی بگه😂

حالا از این بدتر یه بار تو دوران دوستی که هنوز خونوادم خبر نداشتن با عشقم دوستم یه بار تلفنی با مامان عشقم حرف میزدم اخرش گفت سلام مامانتو برسون منم گفتم سلام دارن خدمتتون😂😂😂😂سوتی از این ضایع تر

اخه کسی که اصلا از وجودت خبر نداره چجوری سلام میرسونه😂

دیگه یاد گرفتم از اون به بعد کسی میگفت سلام برسون میگفتم سلامت باشین😂🤦🏻‍♀️

💏"You & me 💕make a wonderful "We