2777
2789
عنوان

نقاشی

91 بازدید | 8 پست

سلام خانوووما . شما کسی رو میشناسین از نقاشی و فروش تابلو و اثر هنری مثل رزین یا رنگ روغن و ... ب درامد رسیده باشه؟ اگ هست چند ساله ک کار میکنه و درامدش چقدره؟

کلاس نقاشی خیلی خوب تو مشهد سراغ دارین ؟کلاسی ک مدرک بده و بشه بعدش کارکرد با مدرکش

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
من ده سال رنگ کار کردم و شش سال جای دولتی و خصوصی تدریس کردم نمایشگاه هم زدم با چن نفر ....بخدا حتی ...

تو جیبتون نبود ینی کلا درامد نداشتین؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو جیبتون نبود ینی کلا درامد نداشتین؟

یعنی از بس کم و ناچیز بود ....فک میکنی کی میاد برای یه تابلو پونصد تومن بده اخه ...کسی قدر و ارزشش رو نمیدونه واقعا من از سر نیاز ده تا تابلو رو فروختم یک دهم پولشم گرفتم باز میگفتن زیاده 

اموزشم که دادم فقط با اعصاب خودم بازی کردم 😑

یعنی از بس کم و ناچیز بود ....فک میکنی کی میاد برای یه تابلو پونصد تومن بده اخه ...کسی قدر و ارزشش ر ...

چقد بد کارزش هنرو پایین آوردن واقعا متاسفم. کدوم شهر هستین؟ اموزش میدین ؟

چقد بد کارزش هنرو پایین آوردن واقعا متاسفم. کدوم شهر هستین؟ اموزش میدین ؟

کرمانشاهم عزیزم 

دوسال ترجیح دادم با کودکی پسرم و مادری کردن لذت ببرم ❤ برا دل خودت کار کن اگه دوست داری 

کرمانشاهم عزیزم  دوسال ترجیح دادم با کودکی پسرم و مادری کردن لذت ببرم ❤ برا دل خودت کار کن اگه ...

راستش دنبال یه هنر پر درامد میگردم جدا از علاقه ای ک ب نقاشی دارم ،میخوام یه منبع درامد داشته باشم

کرمانشاهم عزیزم  دوسال ترجیح دادم با کودکی پسرم و مادری کردن لذت ببرم ❤ برا دل خودت کار کن اگه ...

خدا حفظ کنه پسر کوچولو تونو 

راستش دنبال یه هنر پر درامد میگردم جدا از علاقه ای ک ب نقاشی دارم ،میخوام یه منبع درامد داشته باشم

درکت میکنم عزیزم 

میتونی بری دوره عکاسی و فتوشاپ خیلی خوبه باور کن الان تو شهر مارسه اتلیه مشهور و پرکار استخدام دارن میکنن 

من خودم عاشق نقاشی بودم اما واقعا خیری ندیدم ازش😟 میگم کاش خیاطی میکردم بهتر بود 

حالام بافتنی انجام میدم فعلا برا خودمون شاید بعدا سفارشم بگیرم اما عکاسی تو برنامه های جدی م هست 

موفق باشی دوست هنرمندم 🌹❤