2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه لتروزول خیلی پسرزایی بالایی داره درصد بالایی با لتروزول پسر میشه بچشون چون لتروزول قوی هست و اسپرم های نر رو جذب تخمک می‌کنه من خودم با لتروزول و البته آمپول دوبار پسردار شدم😓 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

قبل بارداریم برام طبق فال ابن سینا 

سوزن ، فال گرفتن از مچ دستم 

گفتن دو تا اولی پسر اومد سومی دختر .

برای یکی از فامیل گرفتن یک دختر اولش براش اومد .

برای دختر عموم گرفتناولی پسر دومی دختر و سومی هم پسر

کامل هم درست از اب دراوند .

اما وقتی برای زن باردار میگیرن برعکسش رو باید بگن .

اگه با سوزن پسر نشون داد درواقع بچش دختره در بارداری .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

واسه همین منبه رزیم اینا و مپول اینا بی اعتقاد شدم .

از قل بارداریم فقط سردیجات خوردم ماست از جمله با کاسه سر میکشیدم .چون میگفتم رزیم الکیه .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

سلام گلم ببين من تحت نظر دكتر بودم و اينارو بهم گفت و پسر شد و داداشمو اينجوري مامانم باردار شد و پسر عموهام اينجوري به دنيا اومدن

19:25:31 | 1399/01/07

hhanii

ببين روز ١٣ و ١٤ پويودت بايد اقدام داشته باشي ممكنه ماه اولم باردار نشي پس عجله نكن، از داروخانه دوش واژينال بگير و يك ليوان آب جوشيده ولرم با ٢ قاشق غذاخوري جوش شيرين توش حل كن ، با اون رحمتو شست و شو بده، و بلافاصله رابطه انجام شه، نيم ساعت قبل رابطه هم ٢ ليوان غليظ قهوه به شوهرت بده، و پوزيشن هم خانوم بايد به حالت سجده باشه و دخول عميق باشه، از روز اول پرئودي هم صبح ها روزي ٢ تا خودتو همسرت خرما بخوريد و كلا طبعتونو گرم كنيد، مثلا چايي رو با دارچين و زنجبيل بخوريد

19:26:28 | 1399/01/07

hhanii

فقط روز ١٢ پريودت حتما برو سونو كه ببيني كي تخمك ازاد ميشه كه اونموقع اقدام كني

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

پسر زا چیه دیگه مگه عهد بوقه😐این قرصا همش چرتو پرتن نخور عوارض داره کسایی هم که میگن اره نتیجه گرفتم شانسی بوده،،برو دکتر به خودتو شوهرت رژیم بدن که اونم صد درصد نیس

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂