2777
2789

بستگی به جایی که سونو میری داره

به من گفتن دختره  و درست بود🥰

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ۱۲هفته و۶روز مناسب ترین وقته بستگی داره که سونوگرافیستت چقد مهارت داشته باشه برای من گفت پسر ودرست بود

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
چن هفته بودین ک رفتین؟؟

۱۲ هفته و ۱ روز

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم ۱۲هفته و۶روز مناسب ترین وقته بستگی داره که سونوگرافیستت چقد مهارت داشته باشه برای من گفت پسر و ...

من امروز دوازده هفته رو کامل کردم پس امکانش هست ک نگن؟؟

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

۱۲ هفته و ۱ روز

بچه تون دختره؟؟؟میشه تاریخ تولد وتاریخ اخرین پریتون رو بگین ی جدول هست میخوام ببینم چقد درست میگه؟؟

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

من امروز دوازده هفته رو کامل کردم پس امکانش هست ک نگن؟؟

میگن اکثرا شما زودتر برو سونو انشالله اول سالم باشه بعدم هرچی دلت میخواد باشه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘