nafasgo_ol مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 250 عنوان مربیگری 108 بازدید | 5 پست خانما کسی میدونه چطوری و از کجا میشه کارت مربیگری هنری گرفتبرای رشته هایی مثل رزین و دکوپاژ و بافتنی ایناممنون میشم اگه میدونید بهم بگید❤😘 1399/03/26 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5315 اگه تهرانی جهاد دانشگاهی،اگه دانشگاه تهران بخوایی بلوار کشاورز،من سال ۹۰ کارتومدرک مربیگری مهدوپیش دبستان گرفتم، یادمه رشته های هنری هم داشتن. خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
sumi_1993 عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 5606 برا رزین آموزشگاه ها یاد میدن شوهر من تو ارومیه یاد گرف به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
nafasgo_ol مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 250 اگه تهرانی جهاد دانشگاهی،اگه دانشگاه تهران بخوایی بلوار کشاورز،من سال ۹۰ کارتومدرک مربیگری مهدوپیش د ... مرسی عزیزم🌸😘
nafasgo_ol مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 250 برا رزین آموزشگاه ها یاد میدن شوهر من تو ارومیه یاد گرف ممنونم گلم😘😘
پریاجوونم عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1052 برا رزین آموزشگاه ها یاد میدن شوهر من تو ارومیه یاد گرف چه کاربردی داره ؟ إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ