2777
2789
عنوان

کتاااااب

70 بازدید | 13 پست

سلام ظهرتون بخیروشااااادی!

من علاقه ی زیادی به مطالعه کتاب دارم ازهرفرصتی استفاده میکنم و کتاب میخونم  

دوستان عزیزم شماسایتی ک کتابهای آموزشی یارمانهای خارجی و ایرانی رایگان ارائه بِدَن رومیشناسیدبهم معرفی کنید

ممنونم🙏🙏

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

سلام چه جالب هم دردیم   ولی من عاشق کتاب کاغذی هستم 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام چه جالب هم دردیم   ولی من عاشق کتاب کاغذی هستم

من خیلی کتاب کاغذی ک ورق بزنی رودوست دارم خیلیاا

اصلایه لذتی داره اینکار

امااا گرونه خیلی 

دوتاکتاب گرفتم یماه پیش صدوخورده ای

یکیش کتاب ملت عشق الیف شافاک بود

یکی دیگشم کتاب جول اوستین 

هردوشونم عالیه اگه نخوندی حتمابخون

من خیلی کتاب کاغذی ک ورق بزنی رودوست دارم خیلیاا اصلایه لذتی داره اینکار امااا گرونه خیلی  د ...

ملت عشق خوندم. اسم کتاب دومی چیه؟ آره کتاب گرونه. من کتابخونه عضوم از اونجا کتاب میگیرم ک فعلا همه بسته هستن. کار هنری انجام میدم. چننند وقته کتاب نخوندم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
ملت عشق خوندم. اسم کتاب دومی چیه؟ آره کتاب گرونه. من کتابخونه عضوم از اونجا کتاب میگیرم ک فعلا همه ب ...

اسم کتاب :بهترازهمیشه زندگی کنید

اره منم عضوم  

چه کارهنری؟؟

من الان کتاب کیمیاخاتون نوشته سعیده قدس رومیخونم 

اخه برام خیلی سواله که سرنوشت کیمیاچیشده بعدازدواج با شمس زندگیش چجوری بوده و علت فوتش که خیلی این قسمت اززندگی کیمیامجهوله هرنویسنده ای علت مرگش رو یجورنوشته

کلا راجب کیمیا خیلی کنجکاوم😄😄😄😄

اسم کتاب :بهترازهمیشه زندگی کنید اره منم عضوم   چه کارهنری؟؟ من الان کتاب کیمیاخاتون نوشته س ...

بله کیمیا رو هم خوندم. ولی اون کتاب بهتر از همیشه رو نخوندم. حتما میخونم. کار هنری زیاد انجام میدم. الان سرمه دوزی روی ترمه و قالیبافی و .... عشقی انجام میدم برای دل اودم. عااشق کارهای هنری هستم . تصمیم دارم‌پته دوزی کرمان هم برم کلاسشو 

بله کیمیا رو هم خوندم. ولی اون کتاب بهتر از همیشه رو نخوندم. حتما میخونم. کار هنری زیاد انجام میدم. ...

اره کتاب خوبیه بخون
چ عالی آفرین دوست عزیز و هنرمندم خیلی خوبه هیشکدوم ایناک گفتی بلدنیستم 

موفق باشی بهترین