2777
2789
عنوان

یعنی چه مرگمه

191 بازدید | 10 پست

امروز میخواستم برم سر ی کاری منصرف شدم کلا حالم یجوریه احساس بدی دارم 

همش دنبال کار میگردم ولی وقتی میخواد اکی بشه میترسم برم نمیدونم دنبال چی هستم و هدفم چیه دو دل میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز جدی بدنبالش نیستی!!؟! میدونی ادم  در حال اضطرار به هر چی فکر کنه  بهش میرسه و اقدام میکنه؟!!  تا وقتی تشنه نیستی دنبال اب نمیری..ولی تشنه ات که شد ....!!!

سلطان ازل گنج غم عشقبه ما داد                                             بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم/                                همونم که برای دیدن تو بیقرارم/                                       نرو از روزگارم که من طاقت ندارم/                          منم مثل تو به تنها شدن عادت ندارم...
هنوز جدی بدنبالش نیستی!!؟! میدونی ادم  در حال اضطرار به هر چی فکر کنه  بهش میرسه و اقدام م ...

خیلی جدی دنبالش میرم و یبارم گفتم خدا کنه فلان جا اکی بشه برم ولی وقتی تماس گرفتن ک برم منصرف شدم از رفتم هنوز نمیدونم نیاز دارم یکی راهنماییم کنه که برم سرکار یا برای بچه دار شدنم اقدام کنم

سرکار رفتنت کلا خوبه اگه خودت بخوای!!!مزیت های خوبی  داره واقعا!!!همسرم شاغله،...خیلی راضیه!

بعدشم ،خود کار هم خیلی مهمهکه چی باشه!؟بهش علاقه داشته باشی، محیطش،....!همشون مهمه!!

سلطان ازل گنج غم عشقبه ما داد                                             بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم/                                همونم که برای دیدن تو بیقرارم/                                       نرو از روزگارم که من طاقت ندارم/                          منم مثل تو به تنها شدن عادت ندارم...

راستی یه کاربری عکس پروفایلش دقیقا عکس پروفایل شماست...خواهرتونه؟!!!!میخوای عکسشو بفرستم!؟

برو تو پی وی او.

. ببین چه عکسی العملی نشون میده..خخخ

فکر کنم قاطی کنه!!!