هنوز جدی بدنبالش نیستی!!؟! میدونی ادم در حال اضطرار به هر چی فکر کنه بهش میرسه و اقدام میکنه؟!! تا وقتی تشنه نیستی دنبال اب نمیری..ولی تشنه ات که شد ....!!!
سلطان ازل گنج غم عشقبه ما داد بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم/ همونم که برای دیدن تو بیقرارم/ نرو از روزگارم که من طاقت ندارم/ منم مثل تو به تنها شدن عادت ندارم...
هنوز جدی بدنبالش نیستی!!؟! میدونی ادم در حال اضطرار به هر چی فکر کنه بهش میرسه و اقدام م ...
خیلی جدی دنبالش میرم و یبارم گفتم خدا کنه فلان جا اکی بشه برم ولی وقتی تماس گرفتن ک برم منصرف شدم از رفتم هنوز نمیدونم نیاز دارم یکی راهنماییم کنه که برم سرکار یا برای بچه دار شدنم اقدام کنم
بعدشم ،خود کار هم خیلی مهمهکه چی باشه!؟بهش علاقه داشته باشی، محیطش،....!همشون مهمه!!
سلطان ازل گنج غم عشقبه ما داد بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم/ همونم که برای دیدن تو بیقرارم/ نرو از روزگارم که من طاقت ندارم/ منم مثل تو به تنها شدن عادت ندارم...