2777
2789
عنوان

هر کی میتونه راهنمایی کنه بیاد ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست
بابام میگه من نمیتونم دختر مو کوچیک کنم بگم بیاین عقد کنین

چقدر این کار بابات لج دراره یعنی چی دخترمو کوچیک کنم اینجوری اونا میگن بیخیال بابا ببخشیدا ببخشیدا اونا که حالیشون نیست بابات خیلی داره شل بازی درمیاره

اسی چقدر خودتون شل گرفتین یعنی چی اونا به روی خودشون نمیارن بحث یه عمر زندگیه به قرآن دیدم که میگم ش ...

ابجیم ب پسره گفته اونم گفته حالا ب مامانم میگم تازه بعدش گفته ایشالا بعد محرم و صفر بخدا اصن نمیفهمن الان نصف فامیل فهمیدن برا دختر ما بد میشه ن واسه پسر اونا

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از این که انگشترو بیارن چن بار گفتیم خاستگار داره

کارتون اشتباهه دختر عمویی من هم ۷ سال نامزد پسر خالش بود تو این هفت سال سالی یبار سراغشو میگرفتن چن بار خاست بهم بزنه نمیزاشتن پسره دودل بود بعد ۷ سال اومدن عروسی گرفتن الانم همش مشکل 

جواب ابلهان خاموشیست  
ابجیم ب پسره گفته اونم گفته حالا ب مامانم میگم تازه بعدش گفته ایشالا بعد محرم و صفر بخدا اصن نمیفهمن ...

این همه دختر نامردی بهم میزنن تازه توی عقد جدا میشن تازه بعدش هم بهتر زندگیشون میشه 

به کسانی که ازدواج فامیلی داشتن بر نخوره ... مادر و پدر من هم دختر عمو و پسر عمو هستن .‌‌.ولی بدی ازدواج فامیلی اینه که روت نمیشه هر چیزی رو بگی

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
چقدر این کار بابات لج دراره یعنی چی دخترمو کوچیک کنم اینجوری اونا میگن بیخیال بابا ببخشیدا ببخشیدا ا ...

ما تو فامیلمون رسمه خانواده پسر هی بیان وبرن ن اینکه خانواده دختر زنگ بزنن هی انگار دختر خودشو میخاد تحمیل کنه

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
ابجیم ب پسره گفته اونم گفته حالا ب مامانم میگم تازه بعدش گفته ایشالا بعد محرم و صفر بخدا اصن نمیفهمن ...

مگه میخوان آپولو هوا کنن بعد از محرم صفر اسی ببین کی گفتم این وسط یه چیزی هست که دس دس میکنن آخرشم با این شل اومدنای شما همه دودش به چشم خواهرت میره ببین کی گفتم 

الان ک هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده باید مادرتون ب برادرش زنگ بزنه بدون رو دربایستی تکلیف و مشخص کنه، البته ی چیز دیگه هم هست باید خواهرتون تو این مدت ک هنوز برای عقد نیومدن سعی کنه اخلاقیات پسره رو بشناسه، اگه دید تصمیم گیریهاشون همینجوریه یا ب اندازه کافی ب خواهرتون توجه نداره، هنوز ک اتفاق خاصی نیفتاده، حلقه رو پس بدن، صحبت ی عمر زندگیه، شوخی نیست که