2777
2789
عنوان

دلم گرفته

65 بازدید | 10 پست

خانوما وقتی تاپیک خیانت میخونم بهم میریزم یعنی امکان داره که شوهرای ما هم خیانت کنن 

گهگاهی با خودم میگم شیطونه میگه قبل از اینکه خیانت ببینم طلاق بگیرم راحت شم اخه من خیلی از خیانت میترسم

در ضمن این تاپیک خانومی که تو ماشین همسرش یه ک........ندوم پیدا کرده چی شد چرا نمیاد خیلی نگرانشم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منن الان تو تاپیکش نشتم

عزیزم میدکونی روایت داریم شک بی مورد به همسر باعثه خیانته..

اینقدرهمسرتو غنی کن تا اگه با یه گردان زن بود دلت گرم باشه

من شوهر دوستم از زیبایی حضرت یوسفه

از پولداری بیل گیتس

تمومه زنای شهر تشنه یک نگاهشن

ولی دوستم یه دختره ساااده ی خانومه

بهش گفتم چجوری تونستی این اسبو رام کنی

بابا خیلی شوهرت پاکه

میگه تو خونه براش مث الکسیس تگزاسم😂😂

میگه حتی یبار یه زن رفته توی فروشگاه همسرم خودشو واسش لخت کرده

ولی شوهرم میگه تو صورتش تف اتداختم گفتم ی تارموی نجس زنمو به تو نمیدم..

بحث سر غنی کردن ادماست...

دلت نلرزع

خانومه شیکه شوهرت باش

بقیه براش مث اشغال میشن.

البته سوای یه سری مرده کثیف

که البته اوناروهم میشه درس کرد

البته با دردهنی و کتک😂نظرم فقط برا اسی هستش

ریپ نزنید لطفا

تو این تایپیکا نرو

خیلی کنجکاو میشم الان از وقتی نشستم خوندم اصلا دستم به هیچ کاری نمیره

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
فقط نباید بری تو این تاپیکا  منم حالم بد میشه شکاک‌میشم

اره واقعا نباید رفت اصلا حالم خیلی بده 

منو خیانت خیلی زمین میزنه

خیلی کنجکاو میشم الان از وقتی نشستم خوندم اصلا دستم به هیچ کاری نمیره

به بدبینیه بعدش نمی ارزه، برو تو تاپیکایی که بتونی نظر بدی راهنمایی کنی یا چه میدونم هر چی خوشت میاد ولی اینا ن

ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن، ناتانائیل...یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضور دارد...
خخخخ نخون نخون منم امروز ب این نتیجه رسیدم دیگه خیانتا رو نخونم.خیلی انرژی منفی میده ب آدم.خو خیانت ...

شاید اونقدر حالش بده که اومده تاپیک زد 

چرا باید اینقدر خیانت زیاد شده باشه 

استرس دارم 

با این حساب باید مردارو بست نزاریم برن بیرون

ای کاش فقط یکم وجدان داشته باشیم

شاید اونقدر حالش بده که اومده تاپیک زد  چرا باید اینقدر خیانت زیاد شده باشه  استرس دارم& ...

آره منم میدونم حالش بده اما اینجا اگ مثلا صد نفر پست بذارن براش مطمئنم۹۰نفرشون داغترش میکنن بدبخت رو