2777
2789
والا من رفتم شرایطشونو دیدم تازه بر فرض وام 8 9 درصد باشه بعد 12سال دوبرابرشو باید پس داد😓 فکر کن ...

نه. ۴۰ تومن خودت رو میدن. ۸۰ هم وام میدن. در مجموع ۱۲۰ حدودا میاد دستت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنطرتون خوبه شزایط این وام؟نسبت به وام های دیگه؟الان اگه سپرده بزاریم و سقفش وام بگیریم چقدر قسطش می ...

والا برا ما که خوب بود..اگه وام نمیگرفتیم نمیتونستیم خونه بخریم

نه. ۴۰ تومن خودت رو میدن. ۸۰ هم وام میدن. در مجموع ۱۲۰ حدودا میاد دستت

بازم سودش زیاده قشنگ دارن ربا و نزول خوری میکنن اسمشم گذاشتن بانکداری اسلامی خدا به زمین گرم بزنتشون😒

خارجیا از ماها مسلمونترن😑

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
بازم سودش زیاده قشنگ دارن ربا و نزول خوری میکنن اسمشم گذاشتن بانکداری اسلامی خدا به زمین گرم بزنتشون ...

درسته ولی به این فکر کن اگر به جای ۸۰ تومن وام، حدودا ۱۲۰ تومن رو تو ۱۲ سال پس بدی، اولا طی این ۱۲ سال خونه داری، دوما پولت به ملک تبدیل شده و کاهش ارزش پیدا نمیکنه، سوما اگر حتی مبلغش بیشتر از اجاره نشینی باشه، شما ۱۲ سال بعد کلی هزینه اجاره دادی و چیزی دستت رو نمیگیره

راجع به نزول و ربا هم دیگه کاری از دست من و شما برنمیاد. مجبوریم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

درسته ولی به این فکر کن اگر به جای ۸۰ تومن وام، حدودا ۱۲۰ تومن رو تو ۱۲ سال پس بدی، اولا طی این ۱۲ س ...

آدم زورش میاد😖

شما بودی دیگه 80تومن وام گرفتی ماهی 870تومن قسط 

بعد 12 سال 125تومم پس میدی نامردا انگار سود پول خودتم کشیدن رو قسطا☹️

تازه الان ما بخواییم وام بگیریم حتی با 200تومنم خونه نمیدن آخه☹️ الکی فقط باید قسط بدیم لابد سند خونه هم گرو بانک میمونه! نمیشه خونه رو تو 12 سال عوض کرد؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
آدم زورش میاد😖 شما بودی دیگه 80تومن وام گرفتی ماهی 870تومن قسط  بعد 12 سال 125تومم پس میدی ن ...

اگر اطلاعات بیشتر میخوای تو تاپیکم هست

برای فردش خونه مشکلی نیست. میتونی وامش رو روی ملک بعدی انتقال بدی یا تسویه کنی

اگر اطلاعات بیشتر میخوای تو تاپیکم هست برای فردش خونه مشکلی نیست. میتونی وامش رو روی ملک بعدی انتقا ...

سند رو میدن به خودتون؟ 

سند رو میدن به خودتون؟  

دست خودمون که هست ولی تو رهن بانکه دیگه

یعنی موقع فروش که استعلام میگیرن میگن فلان مبلغ بدهی داره

والا من رفتم شرایطشونو دیدم تازه بر فرض وام 8 9 درصد باشه بعد 12سال دوبرابرشو باید پس داد😓 فکر کن ...

اجاره ها در اين  يه سال اخير خيليييييييييييي تغيير داشته

شما موقع حساب كتابت اينم حساب كردي؟پرداخت اقساطش خيلييييي سخته اما از مستاجري و اين تورم وحشتناك راحت تره

پول خوابوندنم اشتباهه شما الان شايد با 80 بتوني كاري كني ولي سال بعد خدا ميدونه چي ميشه

يه وامي بگير كه در لحظه بتوني استفاده كني

اين مملكت  حساتب كتاب نداره خواهرم

اگر ميتوني وام و بگير

اجاره ها در اين  يه سال اخير خيليييييييييييي تغيير داشته  شما موقع حساب كتابت اينم حساب ك ...

آخه وامم پول و ضامن و دنگ و فنگ داره 😕

خب بر فرض ما وام رو گرفتیم که اینجا فکر کنم 80 تومن اینا میدن شهرستانه، واممون با پول خودمون که مثلا گذاشتیم تو حساب 150تومنم نمیشه دیگه خونه نیست به این قیمت که! 😕

وام بیشترم بیگیریم از پس قسطش برنمیاییم که 😕با این گرونیا کار خیلی کمه