2777
2789

ای خداااا از دستتت من ک از دیشب تا الان درگیر ی دعوای حسابی ام با نامزدم توهم زدم از وقتی اوندم اینجا ثانیه ب ثانیه چکش میکنم بیس چاری گوشیم دستمه ببینم هست یا ن دیشبم ک پوکیدم اگه کوتاه نمیومد ک تا الان خودمو نابود کرده بودم بخدااا منم دیوونه شدم رفت

هر آنچه گذشت مقدمه است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خداااا از دستتت من ک از دیشب تا الان درگیر ی دعوای حسابی ام با نامزدم توهم زدم از وقتی اوندم اینج ...

خخخخخ الهی پ تو هم حساس شدی.

بابا اینجا باید مطالب و پست های روحیه بخش بذارن اما همش منفی نگر میذارن.

خخخخخ الهی پ تو هم حساس شدی. بابا اینجا باید مطالب و پست های روحیه بخش بذارن اما همش منفی نگر میذار ...

ای بابا واقعا بخدااا ادامه داشته باشه یه کاری دست خودم یا اون میدم هرچتد تنها شانسم اینه اون اصلا ب رو تودش نمیاره

هر آنچه گذشت مقدمه است

[QUOTE=141372680]ای بابا واقعا بخدااا ادامه داشته باشه یه کاری دست خودم یا اون میدم هرچتد تنها شانسم اینه اون اصلا ب ...[/QUOTE

وای ن خدا نکنه.از من میشنویا هر وقت عصبانی شدی آهنگ شاد گوش کن.برو دوش بگیر.نذار حرفای اینجا روت تاثیر بذاره.من اصلا دنبال آهنگ غم نیستم.فقط شاد.حتی لحظه ای ک انگار میخام منفجر بشم

دعوا نکن حیفه.این لحظات بر نمیگردن.با هم شاد و شنگول باشین

😐😐😐چی بگم خودم تو دوره پی ام اسم این چند روزم بیکار زیاد میام اینجا اینجا ام ک ماشالا همش خیانت دیگه دارم کلافه میشم

هر آنچه گذشت مقدمه است
😐😐😐چی بگم خودم تو دوره پی ام اسم این چند روزم بیکار زیاد میام اینجا اینجا ام ک ماشالا همش خیانت د ...

منم معتادش شدم اما سعی میکنم روم تاثیر نذاره.چون واقعا آدم کم کم بدبین میشه.

اما عجب خوابی بودا غیرتی شده بودم خخخخ