2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 40 پست
من مشکلی ندارم اون بنطرم وزن براش مهمه منم لاغرم نشه تو زندگی سرکوفت بزنه چقد لاغری و اینا

بگو من از وزن و قد خودم راضیم اگه شما مشکلب داری همی الا فکرتو کن اصلا بی اعتماد بنفس نباش جلوش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من از وزن و قد خودم راضیم اگه شما مشکلب داری همی الا فکرتو کن اصلا بی اعتماد بنفس نباش جلوش

آره گفتم بش من اوکیم با وزنم بعد گف در آینده قصد ندارین اضافه کنین 🙄

یه جوریه خاستگارت 

خودم دارم به همین فک میکنم فقط از یه چیزش خوشم اومد که راستشو میگه مثلا پرسیدم گف قلیون با دوستاش میرن بیرون میکشن شاید خیلیا راستشو نگن و چون کار و زندگی و ماشین داره نمیتونم سریع ردش کنم بره

از لاغریت خوشش نیومده هیکل براش مهمه

همین دیگه هیکل واسش مهمه و من واقعا لاغرم مردا واقعا اینجورین؟ ینی چون لاغرم ممکنه بعدا تو رابطه ازم سرد بشه اینجوری که خیلی مشکل سازه

راستش گفتم جلسات ادامه بدم شاید مهرش به دلم بشینه ولی اینطور نشد

ب درد من مبتلایی نامزد منم اخلاقاش مثه خاستگارته ۶ ماه باهمیم ولی مهرش بدلم ننشست همچیش اوکی هست خونه ماشین شغل اخلاق ولی دوسشندارم حالم خیلی بده😥

ب درد من مبتلایی نامزد منم اخلاقاش مثه خاستگارته ۶ ماه باهمیم ولی مهرش بدلم ننشست همچیش اوکی هست خون ...

وای میفهمم چی میگی حس دوگانه ای دارم ذهنم آشفته اس اصن نمیتونم تصمیم بگیرم میخام برم مشاوره ببینم اصن لازمه جلساتو ادامه بدم صداشم ضبط کردم تمام حرفایی که زده به مشاورمیگم ک بتونه راهنماییم کنه

ب درد من مبتلایی نامزد منم اخلاقاش مثه خاستگارته ۶ ماه باهمیم ولی مهرش بدلم ننشست همچیش اوکی هست خون ...

برا من اگه ظاهرش یه ذره اوکی بود مهرش به دلم می‌نشست مثه فیل و فنجونیم