2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه عمر حرف و حدیث شنیدم به خاطر شوهر نکردنم  از کس و ناکس حرف شنیدم حالا ازدواج کردم با ادمی که نه کار درست و حسابی داره هیچی نداره نه یه عقد درست حسابی نه یه عروسی درست و حسابی😭😭😭💃

حال من خوب است اما تو باور نکن!
بخاطر آدمای احمق ک خانواده شوهرت باشند خودت را نبااااز

خیلی بیشعورن میخوایم عروسی بگیریم در حد فامیل اما هر کدوم یه مسخره بازی در میارن دلم میخواست عروسیم تالار باشه نه تویه جایی که دو تا درخت داره تسمش رو هم گذاشتن باغ

خیلی بیشعورن میخوایم عروسی بگیریم در حد فامیل اما هر کدوم یه مسخره بازی در میارن دلم میخواست عروسیم ...

تو این کرونا دارید همچین بحثی میکنید؟ بلاخره تو کرونا نباس بگیری یا باس بری باغ ک همون نگیری بهتره

تو این کرونا دارید همچین بحثی میکنید؟ بلاخره تو کرونا نباس بگیری یا باس بری باغ ک همون نگیری به ...

قرار نیست کسی باشه فکر کنم در حد ۱۰۰ نفر به نظرت واسه یه تالار که ظرفیتش۵۵۰ نفره زیاده.کاش جای من بودی.کاش میدونستی حسرت یه عروسی به دلت موندن یعنی چی.کاشمیدونتی حسرت یه مراسم عقد به دلت موندن یعنی چی

من از تو بدتر بودم‌ن ارایشگاه‌خوب ن‌لباس عروس خوب چون مادرشوهرپول نداشت پدرشوهرم فوت کرده

برای منم همینه نه یه لباس خوب نه یه آرایشگاه خوب هیچی😭😭😭😭

اما اگر خواهرشوهر داری بشین مفصل باهاش حرف بزن ک ایقد بی فرهنگ بازی در نیارین هر بلایی سرمن بیارین س ...

دارم ولی همشون ازدواج کردن برای من جشن عقد نگرفتن لباس نخریدن گفتن دخترمون حنابندون نگرفته بعدا دیدیم عقد رو بردن تالار حنابندونم گرفتن برای من بده ولی برای اونا خوب

2791
2779
2792