2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نوار هایی هست دو طرفه یه طرفش به چارچوب پنجره میچسبونی بعد طرف روش مثل چسب پارچه ای هستش که تو بند بعضی کفشا استفاده میشه همونی که وقتی میخای بند کفش و بلند کنی خرچ صدا میده اغلب تو بند کفش پسر بچه ها استفاده میشه احتمالا پلاستیک فروشها دارن بعد طوری رو میچسبونی هو موقع خواستی میتونی جدا کنی توری رو بشوری بعد دوباره بچسبونی
چسب آهن رنگ زردش میمونه ما با چسب چوب چسبوندیم ، پنجره ما هم آهنیه البته تیوپی بود و بعد از خشک شدن بی رنگ شد قبلا از این کاسه ایا استفاده میکردیم ، مصیبت بود و کثیف کاری یه دستکش بپوش چون بعد از گذاشتن تور روی چسب ، باید با انگشت رو تور حرکت کنی که کاملا با چسب آغشته بشه تیوپ چسب چوب رو فشار بده و همزمان تو مسیر چارچوب پنجره حرکت کن اگه از صاف چسبوندن تور و اندازه دقیقی که برش دادی مطمئنی ، بهتره که اول ضلع بالا رو بچسبونی بعد اطراف رو و بعد پایین رو موفق باشی
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
عزیزم از چسب دو طرفه استفاده کن .. خیلی راحته و بدون کثیف کاری یه طرف چسب رو دورتا دور پنجره ات بچسبون و بعد توری رو روی طرف دیگه بزن
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!