2777
2789
عنوان

عمل میوم رحم

326 بازدید | 11 پست

خانمایی که عمل باز رحم داشتین میاین

من شنبه عمل میوم دارم به میوم ۸ سانتی تو حفره رحممه دکتر میگه بدجاست و ریسک عمل بالاس ممکنه مجبور شم رحم دربیارم خیلی ناراحتم من فقط یه پسر دارم شاید درآینده بچه بخوام ۲۸ سالمه الان. کسی این عمل را کرده؟ به شما هم گفتن ممکنه دربیاریم رحمو😐

روزهای خوب به خاطرات خوب تبدیل میشه و روزهای بد به درسهای خوب😍

سلام

در طب سنتی درمان داره بدون عمل

برین پیش یه متخصص خوب طب سنتی

اگر مشهد هستین ، دکتر تقی آبادی عالی ان

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش نگفت الان که میخواد بستری کنه گفت . بهش گفتم احتمالش چقدره گفت کار به اونجاها نمیوشه ایشالا ولی بلاخره احتماله

هر چی دکتر بوده رفتم خیلی ها گفتن عمل چند تاشونم دارو دادن فایده نکرده. این دکتر خیلی خوبه معروفه ولی خیلی میترسم

عزیزم این عمل ریسک خارج کردن رحم رو داره و دلیلش هم اینه که اگر خونریزی بند نیاد برای بیمار خطر مرگ داره. اما این ریسک خیلی پایین هست. تو بعضی بیمارستان ها تو برگه رضایت هم این موضوع قید می شه و از بیمار و همراهش تعهد می گیرند. اما واقعیت اینه که درصد این ریسک خیلی پایین و اتفاق افتادنش خیلی نادر هست. یکی از تاپیک های مفیدی که من توی این سایت دیدم با عنوان "کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن. بیان اینجا" هست که از سال 92 تا الان به روز شده و تجربیات خیلی از کسانی که عمل کردند و پزشکانشون اونجا هست که می تونه کمکت کنه. نگران نباش

عزیزم این عمل ریسک خارج کردن رحم رو داره و دلیلش هم اینه که اگر خونریزی بند نیاد برای بیمار خطر مرگ ...

عزیزم ممنونم از توضیح کاملت یکم اروم شدم

سلام در طب سنتی درمان داره بدون عمل برین پیش یه متخصص خوب طب سنتی اگر مشهد هستین ، دکتر تقی آبادی ...

سلام خوبید ، ببخشید این دکتر تقی ابادی برای طب سنتی هست ، 

کجای مشهده و چطور میشه پیداش کرد ممنونم جواب بدید

سلام خوبید ، ببخشید این دکتر تقی ابادی برای طب سنتی هست ،  کجای مشهده و چطور میشه پیداش کرد مم ...

سلام

طرف بلوار پیروزی هستن

زنگ میزنین نوبت میگیرین ازشون .

اگر شماره خواستین ، بگین خصوصی براتون بفرستم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

سلام دوست عزیزم من ۳۵ سالم هس و به علت وجود میوم ههی متعدد مجبور به خارج کردن رحم شدم.اگه دکترتون خوب هس بهش اعتماد کنید.در عوض راحت میشین من خیلی حالم بهتر از قبل شده نجات پیدا کردم از خونریزی های شدید