2789
عنوان

خاستگاری

84 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ی نفر هم میخوایم البته مجازی هستش و طرف میخواد واقعیش کنه و بیاد خاستگاری.راه دور هم هستیم.مشکلمون هم اینه ک نمیتونیم ب خانواده من بگیم ک دوس پسرمه.خیلی وقت داریم فک میکنیم ک چی بگیم اگ مثلا خانواده ن بپرسیدن از اونا ک مثلا کی مارو بشما معرفی کرد و از این حرفا دیگ....

موندیم چی بگیم هیچ چیزیم ب ذهنمون نمیرسه ک بگیم از کجا من میشناسه

اگ کسی این خوند حوصله داشت نظر بده

مچکرم دوستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما هم همچین موقعیتی داشتیم . من شاغل بودم گفتیم شوهرم محل کارم منو دیده . البته دیگه نمیدونم کسی باور کرده یا نه   

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

یه راهش هم اینه که اگه دوست صمیمی داری بگید از فامیل های دور اونها هستن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

شماره خونتون رو بده که مادرش زنگ بزنه زنگ زد بگه یه بنده خدایی معرفی کرده ولی گفته اسمشو نگم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ما هم همچین موقعیتی داشتیم . من شاغل بودم گفتیم شوهرم محل کارم منو دیده . البته دیگه نمیدونم کسی باو ...

خخخخ انشالله ک باور کردن حالا ما میخوایم این فقط بهم برسیم بعدش فهمیدن مهم نی.مهم الان ک نفهمن

دانشگاه نیستم پشت کنکوری ام عزیزم

خوب یه دوستی بالاخره داری دیگه. که خیلی باهاش رفت و آمد نداری. اونو بگو. کلاس کنکوری کلاس زبانی چیزی. 

ولی از من به تو نصیحت اول مدرک بگیر و سر کار برو بعد ازدواج کن. 

برو یه سر تو تاپیک بزن. 

بردا بعد ازدواج نمی‌ذارن زناشون پیشرفت کنن که بهشون وابسته باشن. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
خوب یه دوستی بالاخره داری دیگه. که خیلی باهاش رفت و آمد نداری. اونو بگو. کلاس کنکوری کلاس زبانی چیزی ...

میرفتم خودم قبلا شهربازی کار میکردم خخخ

بعدشم درومدم

بعدش ک فهمید گفت نرو و این حرفا

حالامن میخوام مترجمی دربیام انشالله اگ خدا بخواد ک اونم مثلا میشه تو خونه انجام داد اگ بیرونم نری سرکار