2777
2789
عنوان

وای فای توی بارداری ضرر داره ؟

216 بازدید | 14 پست

خانوما توی اتاقم توی محل کارم وای فای هست . میترسم ضرر داشته باشه ؟ کسی هست بدونه و دکتر بهش گفته باشه ضرر داره یا نداره ؟ تو رو خدا بگید خیلی روی مخم رفته . 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

https://harfeto.timefriend.net/974367669

چند تا نظر بزارید ببینم😋

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضررو ک واسه ادمای عادی هم یکم داره شنیدم کاکتوس امواج مضر وای فای رو کنترل میکنه چند تا کاکتوس بگی ...

منم شنیدم . ولی میخوام یه نظر که دکترا چی میگن هم بدونم . هنوز خودم دکتر نرفتم 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
منم شنیدم . ولی میخوام یه نظر که دکترا چی میگن هم بدونم . هنوز خودم دکتر نرفتم 

عزیزم چیکار میتونی بکنی شما وای فای خودت رو قطع کنی همسایه هات که دارن موبایلت که هست منکه از روزی که فهمیدم باردارم هرروز تو اینستا و اینجام

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
عزیزم چیکار میتونی بکنی شما وای فای خودت رو قطع کنی همسایه هات که دارن موبایلت که هست منکه از روزی ک ...

خب این خیلی نزدیکه . همش میترسم . یعنی چیزی نمیشه ؟ 

یادش بخیر اولاش چقدر حساس بودم یادمه چهار ماه چای نخوردم😃😃😃 اما الان ول کردم

مگه چایی هم ضرر دارههههههه ؟      آره منم حساسم مخصوصا روی ماکروفر و وای فای .روی مخمه 

مگه چایی هم ضرر دارههههههه ؟       آره منم حساسم مخصوصا روی ماکروفر و وای فای .روی ...

منم سولاردوم تا چهار ماه از برق کشیده بودم 😂😂😂 

اما وقتی انقولانزا گرفتم و تب کردم و افتادم به دارو خوردن این بیکارستان و اون بیمارستان دیگه ول کردم

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)

من پرسیدم ماما به من گفت هیچ نظریه علمی اثبات شده نیست که صد در صد ضرر برسونه ولی خب مقاله های پزشکی زیادی راجع به مضراتش نوشتن و نمیشه نادیده گرفت اون به من گفت سعی کن تا جایی که میتونی رعایت کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مگه چایی هم ضرر دارههههههه ؟       آره منم حساسم مخصوصا روی ماکروفر و وای فای .روی ...

ب نظرم این ک روش حساسی و میره رو مخت و ارامشتو مختل میکنه بیشتر ضرر داره تا خوده اشعه

بچتو ب خدا بسپار و حس خوب داشته باش

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
من پرسیدم ماما به من گفت هیچ نظریه علمی اثبات شده نیست که صد در صد ضرر برسونه ولی خب مقاله های پزشکی ...

دقیقا منم میگم لااقل ازش دور باشم بهتره تا در فاصله ی یه متری باشم . باید دور بودن بهتره تا در معرضش باشم و خدایی نکرده بعدا چیزی شه . ممنون دوستم

ب نظرم این ک روش حساسی و میره رو مخت و ارامشتو مختل میکنه بیشتر ضرر داره تا خوده اشعه بچتو ب خدا بس ...

آخه خدا عقل هم داده وقتی میبینم یه چی ممکنه ضرر داره باید ازش دور باشم اینکه کنارش بشینم و بگم خدا خودش مراقبشه خوب نیست به نظرم 

آخه خدا عقل هم داده وقتی میبینم یه چی ممکنه ضرر داره باید ازش دور باشم اینکه کنارش بشینم و بگم خدا خ ...

خب اگه براتون ممکنه ک ازش دور بشید معلومه ک بهتره

من گفتم اگر اصلا نمیتونید نرید و ازش دور بشید حداقل استرسشو نداشته باشید

نگفتم ک ضرری نداره یا اگه بهش فکر نکنی ضرر نداره😁

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞