2821
2789
عنوان

عقد یا عروسی😐

224 بازدید | 21 پست

چرا اینجا تا یکی درمورد رابطه تو عقد حرف میزنه میریزین سرش؟؟؟

کی گفته اگه رابطه کامل باشه تو عقد دگ پسر عجله نمیکنه برای عروسی و اینا؟؟

یا چرا میگین سرد میشه و دگ تو میشی وسیله ی جنسی براش؟؟

بابا نیاز جنسی با خوراک و پوشاک و مسکن هم ردس

ینی انقدر سطحیه.چ برای دختر چ برای پسر

اینکه ی عده مرد بودن ک بعد رابطه تو عقد عوض شدن،دقیقا ب این خاطر ک این مزخرفات و کردن تو سرش

والا ما ک شوهرمون عجلش برای عروسی بیشتر شد

بیشتر از قبلش هوامو داشت

یک لحظه ام نمیذاشت حس بدی داشته باشم

اگه اینجا یکی اومده و گفته تو عقد رابطه داشته دنبال این نیس ک برین نصیحتش کنین و دلش و بلرزونین

خودش حتما جوانب و سنجیده

آره درسته ولی یه سری معایبم داره مثلا ریسک بارداری و استرسی که میکشن همینطور احتمال طلاقم تو عقد هست

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته ولی یه سری معایبم داره مثلا ریسک بارداری و استرسی که میکشن همینطور احتمال طلاقم تو عقد هست

خب الان دگ همه میدونن روش های جلوگیری چجوریه

اگرم نمیدونن خانواده ها باید یاد بدن

ن اینکه با بزرگ کردن این مسئله بیشتر باعث ترسوندن دختر بشن

حالا چون تجربه شما خوب بوده لزوما مال همه اینطور نیست

رابطه هر کسی هم به خودش مربوطه یکسریا دوس دارن صبر کنن یکسریا نه

اما ممکنه اختلاف سر عقد پیش بیاد و بخوان جدا شن، اونجا برای دختر طلاق خیلی راحتتره اگه رابطه نداشته

خب الان دگ همه میدونن روش های جلوگیری چجوریه اگرم نمیدونن خانواده ها باید یاد بدن ن اینکه با بزرگ ...

یک نگاه به تاپیکای اینجا بنداز میفهمی که انقدرا هم گل و بلبل نیست

خیلیا تو عقد حامله شدن

حالا چون تجربه شما خوب بوده لزوما مال همه اینطور نیست رابطه هر کسی هم به خودش مربوطه یکسریا دوس دار ...

عزیزم منم گفتم زندگی هر کس ب خودش مربوطه

انقدم تو این سایت همه از عیباش گفتن ک دگ لزومی ب تکرار نداره

ولی واقعا کسیم بوده تجربه ی خوبشو بذاره؟؟

همینجوری این جنس دختر باید کلی استرس و فشار روانی و تحمل کنه

در مورد طلاقم هرکسی ی نظری داره و هرکسی خودش و خانوادش ی شرایطی دارن

بازم تعمیم دادنی نیس

ب نظرم بعد از عقد هر موقعی ب شناخت کامل رسیدن و توافق کردن

وگرنه ک اگه ریسک طلاق باشه ب نظرم بعضیا حتی بعد از عروسی هم باید دست نگه دارن 

راجع ب حاملگی هم خیلی باور مضخرفیه ب نظرم،زن و شوهر ک بهم محرمن کاره خلافی نمیکنن ک انقد ننگ و عار میدونن،والا الان مردم با دوست پسرشون رابطه دارن بچه حروم زاده دنیا میارن عینه خیالشونم نیس

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
یک نگاه به تاپیکای اینجا بنداز میفهمی که انقدرا هم گل و بلبل نیست خیلیا تو عقد حامله شدن

بخاطر اینه ک بجای اموزش درست دادن فقط ب دخترامون یاد دادیم"ی وقت بند و اب ندیااا"

مشکل از ماست ن از اینچیزا

عزیزم منم گفتم زندگی هر کس ب خودش مربوطه انقدم تو این سایت همه از عیباش گفتن ک دگ لزومی ب تکرار ندا ...

اره واقعا من فکر میکنم انقدر ک اینجا عینه خاله زنکیای سره کوچه ها میگن ک وای مرد فلان میشه و اشتباهه،ک اگه کسیم انجام بده و واقعا مشکلی نداشته باشه ب مشکل برمیخوره از بس حساس میشه رو شوهرش

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بخاطر اینه ک بجای اموزش درست دادن فقط ب دخترامون یاد دادیم"ی وقت بند و اب ندیااا" مشکل از ماست ن از ...

والا اینهمه بچه طلاق ک فقط ماله تو دوران عقد نیستن،اکثرا ماله بعد از عروسین،من نمیدونم ب اینا روش جلوگیری یاد ندادن یا انقدر نفهمن ک نمیدونن وقتی زندگیشون مشکل داره با بچه نمیشه حلش کرد 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
ب نظرم بعد از عقد هر موقعی ب شناخت کامل رسیدن و توافق کردن وگرنه ک اگه ریسک طلاق باشه ب نظرم بعضیا ...

عزیزم خیلیا هستن ک کلا حاضر نیستن برگردن دوباره خونه ی پدرشون

خیلیام هستن خانوادشون براشون مهم نیس ک این باکرس یا نه،ملاکشون برای طلاق لباس سفید و کفن سفیده

ولی شما درست میگین

هرکسی باید بنا ب شرایط خانوادش و خودش و همسرش تو این موضوع تصمیم بگیره

والا اینهمه بچه طلاق ک فقط ماله تو دوران عقد نیستن،اکثرا ماله بعد از عروسین،من نمیدونم ب اینا روش جل ...

دقیقااااا

حالا جالبیش اینجاس معمولا همونایی ک وقتی تو عقدی برات چش و ابرو میان ک مواظب باش و فلان،بعد عروسی تا بفهمن خدای نکرده مشکل داری هی میگن بچه بیار درست میشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792