2777
2789
عنوان

بگین خوبه حرفام؟

829 بازدید | 85 پست

سلام دوستان. امروز دلم پر بود.برا شوهرم حرفامو نوشتم. ببینین بنظرتون میتونه اثرگذار باشه؟

امروز حالم گرفته س. چون عادت نمیکنم
نمیتونم احساس خوشبختی کنم. تا وقتی توی هر جمع آشنای و غریب بق میکنی و یه گوشه میشینی و با هیچکس حرفی نمیزنی، خوشحال نیستم. شاید پیش بقیه وانمود کنم که حالم خوبه ولی نیست. دلم میخواست مثل قبلنای خودم،مثل الان همه، از اینکه مهمونی در راه باشه ذوق کنم. اما نمیتونم. این بزرگترین و شاید تنهاترین عیب بزرگ تو،به حد مرگ آزارم میده. نمیدونی چقدر حالم خوبه وقتی گهگاهی میبینم داری با یکی حرف میزنی.
هیچوقت فکر نمیکردم این ساده ترین چیز، بشه حسرت هر روز من. دلم میخواست از ته دلم بهت بگم باهات خوشبخت ترین آدمم. دلم میخواست همه ببینن که چقدر داشتن تو خوبه. من همیشه ی همیشه پیش آشنا و غریب فقط و فقط از خوبیات گفتم. ولی میدونم که وقتی رابطه نداشتنت رو میبینن، از نظرشون حرفای من پوچ و بیهوده میاد. میدونم باز حرفامو قبول نمیکنی. ولی آدمیزاد بدون رابطه نمیتونه پیش بره. متاسفم که آینده رو بخاطر این موضوع، روشن نمیبینم. ازش میترسم.از اینکه همش بخاطر این دوری کردن تو و سپردن کارایی که خودت از پسشون راحت برمیای به این و اون، هیچوقت به هیچ جا نرسیم و مجبور باشیم به همین نصیبمون از زندگی راضی بشیم.
من حالم اصلا خوب نیست. و نمیتونم به هیچکس بگم. به هرکی بگم یا میگه دیدی گفتم؟! یا میگه مردا همینن بسوز و بساز.
ولی نمیخوام کسی خوشحال بشه از ناراحتیم. نمیخوام کسی شک کنه به خوشبختیم. نمیخوام بسوزم. نمیخوام از حرف زدن باهات ناامید بشم. ما نه از کسی کمتریم نه بیشتر. نه پایین تریم نه بالاتر. چرا فاصله بگیریم از آدما؟ وقتی خودمون میتونیم تشخیص بدیم چه خوبه چی بد. وقتی نمیذاریم کسی رو احساساتمون نسبت به هم تاثیر بذاره.
میدونی دلم میخواست جامون عوض میشد. مثلا من میگفتم از فلانی خوشم نمیاد، تو میگفتی لزومی نداره از کسی خوشت بیاد تا توی جمعی که اون هست حاضر بشی. لزومی نداره یه نفر رو فدای بقیه کنی. دلم میخواست نذاری دلم سیاه بشه. نذاری بد بگم. بد بخوام.ولی تو فقط وقتایی که از برادر و زن برادر خودت گله کردم، گفتی تو ذاتت خرابه! دیدی که همونا میخواستن منو با حرفاشون ازت دور کنن. ولی من یه ذره شک نکردم به دوست داشتنت. من با هیچ حرفی شک نمیکنم به دوست داشتنت. ولی دلم میگیره از اینکه تنها کسی که به خوشبختیم اعتقاد داره خودمم.من کافی نیستم ***. من زورم نمیرسه به تظاهر کردن.
عذاب میکشم از این اخلاقت. جهنم میشه حالم. کاشکی یه بارم شده حرفامو میفهمیدی. حداقل با کسی حرف نمیزنی جوری وانمود کن که داری بهشون گوش میدی. حتی اگه خوشت نمیاد از کسی موقع حرف زدن نگاش کن.
حرفام تکراری بود ولی من ناامید نمیشم از حرف زدن باهات
خوااااهش میکنم سعیتو بکن. بخاطر من نه، بخاطر بچه ی میلیاردیت👼

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفات خیلی بد بودن تو یه اشغال عوضی هستی گمشو بی شعور با حرفات

جلو آینه وایسادی انگار!!!

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
واا یعنی در این حد؟اخه من حال نداشتم بخونم😂

شمام ساده ای ها. خب بخون خودت بعد قضاوت کن.

فقط قسمتی که پای رادرش و جاریتون را پیش کشیدین بده

باعث میشه کلا ذهنش روی اونا معطوف بشه و برای همون یه جمله فقط جواب پیدا کنه

بچه میلیاردیت؟؟؟؟

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....