2777
2789
چرا عزیزم؟

مسخره است دلیلش 

هر وقت میرم خونه مادر شوهرم اینجوری میشم همه کاراشون می یاد جلو چشمم انقدر فکر می کنم انقدر حرص می خورم حالم بد میشه نمیدونم کی قرار فراموش کنم کلا اخلاق بدی دارم که خودخوری می کنم الکی

مسخره است دلیلش  هر وقت میرم خونه مادر شوهرم اینجوری میشم همه کاراشون می یاد جلو چشمم انقدر فک ...

حتما از قصد حرص میدن بهت ، ولی حداقل خودت بفکر خودت باش چرا بهشون فکر میکنی؟ارزش داره  سلامتیتو بخطر بندازی؟اینجوری نشون میدی اونا رو به هدفشون رسوندی، بی خیال باش گلم بدون خودت از همه چیز مهم تری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما از قصد حرص میدن بهت ، ولی حداقل خودت بفکر خودت باش چرا بهشون فکر میکنی؟ارزش داره  سلامتیتو ...

دقیقا خودم می دونم اصلا این حرص خوردنم فایده نداره فقط داغون میشم تازه الان شانس آوردم همسرم نیست وگرنه با اون الکی دعوا می کردم 

ولی واقعا همش می یاد تو ذهنم دلم می گیره الان که دارم درباره اش می نویسم عصبانیتم شد گریه 

اونا که تغییر نمی کنند من نمی دونم کی تغییر کنم انقدر خودم ازار ندم 😔

مسخره است دلیلش  هر وقت میرم خونه مادر شوهرم اینجوری میشم همه کاراشون می یاد جلو چشمم انقدر فک ...

منم دقیقا همینم...در کل  بد نیستن.خوبن...ولی یه کارایی میکنن و یه فرق هایی میزارن که  خیلی اذیت میشم..نمیتونم هم به کسی بگم خودخوری میکنم و میریزم تو خودم...

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
منم دقیقا همینم...در کل  بد نیستن.خوبن...ولی یه کارایی میکنن و یه فرق هایی میزارن که  خیلی ...

فکر می کنم ازم متنفرند حس بدی بهم میده همش می گم نکنه واقعا خودم مقصرم خسته ام خیلی زیاد 

همسرم می گه تو زیادی حساسی همین 

نمیدونم

بنظرم ببخشیدا ولی اصلا آدم حسابشون نکن که کاراشونم برات مهم نباشه

به هر حال خانواده ام حساب می شند 

ولی واقعا دوست ندارم بینمشون  قبلش همش استرس دارم بعدش هم اینجوری 😔

فکر می کنم ازم متنفرند حس بدی بهم میده همش می گم نکنه واقعا خودم مقصرم خسته ام خیلی زیاد  همسر ...

آره.اگه حساس نبودی که اینقدر اینجور  مسائل اذیتت نمیکرد...منم خیلی حساسم و درک میکنم..انگار باید همه از ما راضی باشن ولی دیگران در مقابل ما اینجور نیستن و کار خودشون رو میکنن..این وسط ماییم که اذیتیم

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
دقیقا چنین حسی دارم  و کنارش این که خیلی تنهام و کسی درکم نمی کنه

میتونی از مشاور کمک بگیری.. راهکار هایی میده که تاثیر گذاره..من خودم شرایطش رو ندارم و نرفتم ولی تو اطرافیان دیدم که فقط با مشاوره خوب و کار بلد حالشون روحی شون  خوبه و تغییر کردند...

میتونی از مشاور کمک بگیری.. راهکار هایی میده که تاثیر گذاره..من خودم شرایطش رو ندارم و نرفتم ولی تو ...

رفتم چند جلسه فکر می کنم فایده نداره نمیدونم شاید کارش خوب نیست باید برم جای دیگه