2777
2789
عنوان

کامت نذارین

120 بازدید | 11 پست

حس میکنم منفورم 

هنه بهم خیانت میکنن 

همه میرن 

هیچوفت انتخاب کسی نیستم 

هیچوفت خسته ام 

شاید خودمو خلاص کردم 

اگه خودمو کشتم خدای من نباید بگه چرا 

باید بگه بمیرم برا دلت 

همین 

هیچ کس حق نداره منو باز پرسی کنه 

چون من ستم دیدم 

حتی خدای خودمم بهم رحم نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم کامنت نمی ذارم

جهت یادآوری بگم گزینه قفل کردن هم هست

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

خدا بگه بمیرم برای دلت؟  

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
بلد نیستم

نی نی سایت من

تبادل نظرهایی که من ایجاد کردم

قفل کردن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

خدا بگه بمیرم برای دلت؟    

اره 

چون هیچ وقت به ارزوهام نرسیدم  نتونستم برم اون رشته ای و بخونم که همه غمم بود

بابام مرد 

خواهرم اذیتم میکنه 

هر کسو که ازش خوشم میاد میره خیانت میکنه یا میگه نباشی هستن  و لاشین 

چون ستم نیست نکشم 

چون خسته ام از ظلمی که حقم نیست