2777
2789
عنوان

امشب!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 19 پست
مطمعن باش خدا ب روزی میکشتشون که محتاج تو میشن و ازت معذرت خواهی میکنن بخشش میخوان

خدا کنه ،خیلی دارم عذاب میکشم من نه دخترم اهل اذیت کردند چذوندن نه بی احترامی بلدم انقد صاف و ساده بودم الان شوهرم نمی‌ذاره من بهشون زنگ بزنم یا برم خونشون

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خدا سر دختر خودش میاره گلم ناراحت نباش خدا بزرگه

امیدوارم که تقاص پس بده ولی عزیز دلم قصد توهین ندارم ولی خیلی بده که یه نفر جای پدرومادرش تقاص پس بده هیچ وقت اینو برای دشمنتم نخواه چون واقعا دردناکه حداقل برای اون بچه ای که از ماجرا هیچ اطلاعی نداره❤😥

یه جایی همین وراس همیشه ما خدامون ...مث خورشیدی که میکنه ماهو تابون....اگه توفان ترینم بازم قرصه دلم...وقتی خودشه ناخدامون🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو خوب میکنی بگو دوری و دوستی از دور دعا میکنم خوب بشه 

نه میگه چرا نیومده غذا درست کنه و به زنش رسیدگی کنم خیلی ازش بدم اومده خدا صبرم بده یه عمر باید اینارو تحمل کنم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

[QUOTE=141345079]امیدوارم که تقاص پس بده ولی عزیز دلم قصد توهین ندارم ولی خیلی بده که یه نفر جای پدرومادرش تقاص پس بد ...[/QUOTE از پدر مادر این مدلی که ی دختر رو میگیرن میارن و اذیتت میکنن چه انتظاری داری ی دختر عفریته میده به پسر مردم همیشه همینه خدا دخترا خوبو به این طور خانواده ها میده و دختر بدرو  ب مظلوم ترین ادما

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
[QUOTE=141345079]امیدوارم که تقاص پس بده ولی عزیز دلم قصد توهین ندارم ولی خیلی بده که یه نفر جای پدر ...

و همیشه هم معدود بچه هایی که برخلاف تربیت خانوادشون خوب بزرگ شدن باید تقاص رفتار پدرومادرشونو بدن....البته سوءبرداشت نشه من راجب یه شخصی که دیدم صحبت می کنم 

یه جایی همین وراس همیشه ما خدامون ...مث خورشیدی که میکنه ماهو تابون....اگه توفان ترینم بازم قرصه دلم...وقتی خودشه ناخدامون🙂