2777
2789
عنوان

از این کارا گه مال قبله عقده🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 61 پست
واااای بلخره که چی یه جا گیرت میاره از خجالتش در میای🤣

من یا اون😅😂😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دوتایی رفته بودیم در کل باهم راحت بودیم ولی بعضیا خونوادگی اومده بودن خخخ

یاااا علی..ینی دختر و پسر با خانواده هاشون؟؟😅😅😂😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
برای ما اینجوری بود عزیزم اول جدا بودیم بعد قاطی شدیم البته سه سال پیش الانو نمیدونم .با نامزدت راحت ...

تازه دو جلسه با هم حرف زدیم و اینکه خیلی مذهبیه و یه جورایی از هم خجالت میکشیم

تو دیگه یه جا گیرت میاره خجالتت میریزه 

😂😂😂😂

اخرش ک باید خجالتم بریزه🤦🏻‍♀️😅

اره بخدا خونوادگی اومده بودن    

بعد چیکا میکردن این همه ادم اخه😅😅😂😂😂

تازه دو جلسه با هم حرف زدیم و اینکه خیلی مذهبیه و یه جورایی از هم خجالت میکشیم

اخی عزیزم تو چقد نجیبی مثل تو کم پیدا میشه قدر خودتو بدون حالا چرا اینقد زود میخواین عقد کنین بعد دو جلسه دیدن همدیگه؟شناختتون کامل شده؟

اخی عزیزم تو چقد نجیبی مثل تو کم پیدا میشه قدر خودتو بدون حالا چرا اینقد زود میخواین عقد کنین بعد دو ...

لطف داری عزیز دلم💜

نه من هی میگم بریم‌پیش مشاور ولی بابام میگه مگه تو حرفاش مشکلی دیدی

انقدر پسر خوبیه که بابام اونو بیشتر از من قبول داره

میخام حالا فردا بهش بگم باز با هم صحبت کنیم اگه میشه یا حداقل بریم مشاوره و تو پیشنهادشو بده که خیال مامانشم راحت باشه اخه پسر عممه بعد عمم میگه خیلی کم با هم حرف زدین باید ببشتر حرف بزنین و اینا

توی محوطه می موندن تا دختر و پسره برن کلاس برگردن 

چه بیکار😅

لطف داری عزیز دلم💜 نه من هی میگم بریم‌پیش مشاور ولی بابام میگه مگه تو حرفاش مشکلی دیدی انقدر پسر ...

واقعا کار خوبی میکنی میخای مشاوره بری قبل ازدواج من متاسفانه نرفتم الان میگم کاش عقل الانو داشتم اون موقع اصلا به مشکلات ازدواج فکر نمیکردم فکر میکردم فقط عشق مهمه ولی الان به مشکل خوردم حتمابرو مشاور تا جایی که امکان داره باهم برید بیرون و حرف بزنید تا شناختتون ازهم کامل بشه چند سالته عزیزم؟

2790
2778
2791
2779
2792