2777
2789
عنوان

از این کارا گه مال قبله عقده🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 61 پست
بعد فاصله صبح تا ظهر رو چیکار کردین؟؟

با شوهرم و مامانم رفتیم دور زدیم کلی گشتیم ناهار خوردیم راستش من اصلا نفهمیدم زمان چطور گذشت 😅😅😅😅

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد چرت و پرته؟؟

موضوع هاشو یادمه الان گفتم حرفاشو یادم نیس بیشتر از رحم خانوما برا مردا توضیح میده که با پریودی و روش حامله شدن تخمک گذاریو اینجور چیزا اشنا بشن 

انگار مردا نمیدونن🤣🤣🤣از زنا بیشتر میدونن

🧚‍♀️

ما سه سال پیش رفتیم اول فرم پر میکنین بعد خانوم میره ازمایش ادرار اقا هم ازمایش خون و ادرار بعد ساعت ده بود کلاسمون اقا وخانوم قاطی بود هر کی پیش نامزد خودش می نشست کلاس یه ساعت طول کشید بعد گفتن برین ساعت یک جواب میدیم ماهم رفتیم توی همون مرکز گواهی سلامت گرفتم بعدش رفتیم ناهار برگشتیم جوابشو گرفتیم یادش بخیر ...

بعد ما قراره خودمون دو تا بریم ک حرفامونو هم بازم بزنیم

جلو بشینم یا عقب؟؟😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
ما سه سال پیش رفتیم اول فرم پر میکنین بعد خانوم میره ازمایش ادرار اقا هم ازمایش خون و ادرار بعد ساعت ...

قاطیه کلاسااااااش🤒🥵😨😳

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
جلو اقایون میشینن عقب زنا 

آهان..😐😑

مگه آژانسه که بری عقب بشینی 🤣🤣🤣باید جلو بشینی دیگه

😂😂😂😂😂😂

آخه روم نمیشه 

کاش اینجا ک ما میریم جدا باشه😅🤦🏻‍♀️

قاطیه کلاسااااااش🤒🥵😨😳

برای ما حدود نیم ساعت فیلم گذاشتن عزیزم بعدش مردا اومدن توی کلاس ما هرکی پیش نامزدش مینشست خیلی باحال بود ولی اون نیم ساعت فیلم گذاشته بودن برای ما هیچی نگفتن بهمون ولی برای آقایون کاملا توضیح داده بودن 

برای ما حدود نیم ساعت فیلم گذاشتن عزیزم بعدش مردا اومدن توی کلاس ما هرکی پیش نامزدش مینشست خیلی باحا ...

ینی اول جداس بعد قاطی میشه؟؟

2790
2778
2791
2779
2792