2777
2789
عنوان

شکست عاطفی

157 بازدید | 7 پست

سلام من دختریم ۲۳ساله پنج ساله عاشق فردی شدم که میگه اختلاف عقیده داریم و شرایطمون خیلی بهم ریختس تمایل به تموم شدن داره شرایط روحیم خیلی بده  اون فرد حاضره باهم به مشاور بیاد که اگر این وضعیت ما رو منطقی دید و راه حلی برای بهبود شرایطمون داشت با هم ازدواج کنیم . من نمیدونم دقیقا به چه مشاوره ای نیاز دارم

مشاوره ازدواج

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکست عاطفی یکی از موقعیت‌های بسیار دردناک زندگی است که به تجربه انواع هیجانات منفی منجر می‌شود. از دست دادن فردی که با او رابطه عاطفی نزدیکی داشته‌اید به احتمال زیاد شما را در نوعی فرایند سوگ درگیر خواهد کرد که در طی آن با حالات خشم و افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنید. برای رهایی از این وضعیت لازم است که به خود زمان دهید و اجازه دهید تا هیجاناتتان به طور سالم تجربه شده و در نهایت فروکش کنند. عبور کردن از شکست عاطفی همیشه و برای همه افراد آسان نیست و در برخی موارد به مداخلات حرفه‌ای نیاز دارد. اگر به دنبال اطلاعات بیشتر در این باره هستید ما در ادامه به بررسی بیشتر شکست عاطفی و روش‌های بهبود آن پرداخته‌ایم.

پیش این کسی که میگم برو یا ازش مشاوره تلفنی بگیر خودم مشکل مشابه شمارو دلشتم ازشون مشاوره تلفنی گرفتم خیلی کمکم کرد شمارشو واست میذارم ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰ دکتر خشایار نعماوی زاده