2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سال

نگران نباش دکتر رو عوض کن ببین چی می گن شاید کمبود کلسیم داره

برادرم تا یک سال و نیمه راه نرفت دکتر برش ویتامین دی تجویز کرد سریع بلند شد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
نگران نباش دکتر رو عوض کن ببین چی می گن شاید کمبود کلسیم داره برادرم تا یک سال و نیمه راه نرفت دکتر ...

منم تازه زدم براش امپولشو یک هفته میشه. ازمایسم دادم جوابش نیومده احساس میکنم بعد آمپول تلاشش برای بلند شدن زیادشده

منم تازه زدم براش امپولشو یک هفته میشه. ازمایسم دادم جوابش نیومده احساس میکنم بعد آمپول تلاشش برای ب ...

مطمئن باش تو چند روز آینده راه می ره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

هر بچه ای یه جور نگران نباش دخترمن خیلی زود راه رفت تو۱۰ ماهگی راه افتاد

من تو ۱۴ سالگی ازدواج کردم و۱۷ سالگی مامان شدم الان که ۲۴ سالم دخترم مثله یه دوست میمونه واسم و یه دختر دیگه دارم که الان یه سالشه درسته سخت بود ولی به شیرینیش می ارزه .😙واسه سلامتیشون یه صلوات بفرستین👭😍😍
[QUOTE=141325421]هر بچه ای یه جور نگران نباش دخترمن خیلی زود راه رفت تو۱۰ ماهگی راه افتاد[/QUچه خوب

دیونم کرده الان یه سال و۱۱ روزشه 

من تو ۱۴ سالگی ازدواج کردم و۱۷ سالگی مامان شدم الان که ۲۴ سالم دخترم مثله یه دوست میمونه واسم و یه دختر دیگه دارم که الان یه سالشه درسته سخت بود ولی به شیرینیش می ارزه .😙واسه سلامتیشون یه صلوات بفرستین👭😍😍

انشالله بچه شمام زود راه میفته و دیونت میکنه