2777
2789
عنوان

يه ذكر واسه اندوه دلم بگين😔

50 بازدید | 4 پست

٢سال و ٢ماهه كه غم به قلبم لنگر انداخته ولي ديشب خيلي بد بود😔😔😭😭😭

همش آيت الكرسي ميخونم ذكر يونسيه ميخونم قرآن ميخونم ولي آرامش ب دلم نميوفته جوري حالم بده به همه گفتم دعام كنن ولي خبري از آرامش نيست😭😭😭 خدا قهرش گرفته يعني😭😭😭😔

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

عزیزم روش ارتباطتت با خدا رو عوض کن،واقعا از ته قلبت باورش کن و بهش اعتماد کن،اون وقته که اذکار اثرگذار میشن،اعتماد کامل به حکمتش بکن،اون وقت اروم میشی،تا وقتی کاملا با قلب و جونت حکمتش رو قبولش نکنی،رحمتش نمیاد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن زن قوی باشی،شکست میتونه تو رو نابود کنه و یا بسازتت،همش دست خودته،تا وقتی ناله کنی حالت بده،ناله نکن،گاهی با خدا حرف بزن اما دست از ناله کردن بکش،وگرنه فقط بدتر میشی،حکمت های خدا رو بپذیر و اون رو قلبا و عمیقا وکیل و کفیل قرار بده تا در های رحمت باز بشه،گاهی ما ادما خودمون خودمون رو توی ناله و غم غرق کردیم و تلاشی برای قوی شدن و قدم های جدید نمیکنیم و فقط از خدا میخوایم نجاتمون بده،از تو حرکت از خدا برکت...اولین قدم رو تو باید برداری،کسی جز خودت نمیتونه نجاتت بده،یاد بگیر دنیا همینه،بی رحم و سخت،جنگیدن یاد بگیر وگرنه مدام زمین میخوری و بعد باز میشینی ناله میکنی که خدایا چی شد،رسم دنیا همینه...سختی سختی و سختی...نمیدونم چندسالته ولی همیشه اینو بدون که دنیا خیلی چیزای بدتر داره که نشونت نداده هنوز،به عشق های دنیایی انقدر وابسته نباش،عشق خداونده که در بندگانش و خیلی چیزهای دیگه این رو تجلی میده،زاری و عزا برای یک شخص اونم این همه و اینکه زندگیت رو نابود کنی فقط قهر خدا رو میاره،یاد بگیر هر درد روحت رو بزرگ تر میکنه و قوی تر،با خودت بگو حالا دیگه خیلی چیزا هست ک نمیتونه ناراحتم کنه چون این تجربه تلخ منو ساخت و روحم رو بزرگ کرد،رسم و راه زندگی در دنیا رو یاد بگیر تا بقا داشته باشی،انساگ حق داره دلش بگیره و ناراحت بشه اما حق نداره زندگیش و خودش رو نابود کنه...مدام به خودت بگو من ارزشمندم و معشوق خدا،و خداوند دلش میشکنه که معشوقش انقدر وابسته عشق دنیاییش بشه که حکمت و آرامش اذکار اون در قلبش نشینه،دلش میشکنه که بندش زندگیش رو نابود کنه،پس برای خداوندی که عاشقانه در بر توئه،مخلصانه معشوق باش و براش دلبری کن تا رحمتش هاش رو به پات بریزه

2790
2778
2791
2779
2792