2777
2789

شاید اعتماد به نفس نداری

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونممممم دیگه خسته شدم پس این عادی نیست؟

میدونی شاید خودت قبول نداری یکیو میبینی از خودت بهتر حسرت میخوری درسته

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
آره بعد خیلی فکرهای بلند پروازانه دارم

خوب عزیز چرا شروع نمیکنی 

آخه غیر واقعین باعث میشه از خودم‌ دور بشم

خوب اون چیزایی که دم دستین از اونا شروع کن

باید سعی کنم به چیزای ممکن فکر‌ کنم و‌ سعیمو برای انجام اونا کنم😔

آره به نظرت کدوم آرزو هات براورده میشه

فقط شاید یه شغلی پیدا کنم تو‌ درسم بهترین باشم

خوب الان این که تو درسا ت میخوای بهترین که خیلی خوبه شغل هم که پیدا میکنی پس نتیجه میگیریم که تو همه کار میتونی بکنی

خوب الان این که تو درسا ت میخوای بهترین که خیلی خوبه شغل هم که پیدا میکنی پس نتیجه میگیریم که تو همه ...

اما رویاهایی که دارم اینا نیست مثلا دوست دارم تاثیر گذارترین باشم

کلی (ترین) میارم واسه خودم که این باعث‌ میشه از الان خودم راضی نباشم

برای همین اذیت میشم