یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب اینکه خوبه گریه چرا بروپیاده روی ورزشا روانجام بده انشالله بسلامتی ...
من از طبیعی وحشت دارم😰
خدایــــــا شکرت منم مامان شدم دوستای عزیزم لحظه ای که فهمیدم برای همتون دعا کردم و میکنم شمام برای من دعا کنین نی نیمو صحیح و سالم بغل کنم اللهم صل علی محمد و آل محمد😍 ❤💚دخترخوشگلم خوش اومدی به زندگیمون😍😘منو و بابایی بی صبرانه منتظرتیم گل دخترم😘😘دختر قشنگم به دنیا اومد😍خدایا شکرت❤
اها برا این نگرانی توکل بخدا نگران نباش خدا کتا الان برات حفظش کرده از این ب بعدشممو ...
ممنون عزیزم❤💚
خدایــــــا شکرت منم مامان شدم دوستای عزیزم لحظه ای که فهمیدم برای همتون دعا کردم و میکنم شمام برای من دعا کنین نی نیمو صحیح و سالم بغل کنم اللهم صل علی محمد و آل محمد😍 ❤💚دخترخوشگلم خوش اومدی به زندگیمون😍😘منو و بابایی بی صبرانه منتظرتیم گل دخترم😘😘دختر قشنگم به دنیا اومد😍خدایا شکرت❤
اون که باید باز شه نمیشه اونیم که نباید باز بشه دو سااانته😐😐
ممنون بابت دلگرمیت عزیزم😘😘دیگه برام آمپول تکمیل ریه زدن،فقط نگران وزن نی نی و زایمانم هستم