2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529942 بازدید | 57095 پست
ديگه من توووووبه ولي كوليكاش شروع شده از سر شب دلدرد داره چي بدم بهش☹️

باید ببری دکتر بهش قطره بده جانم. خوب میشه شبا فقط پشتشو ماساژ بده  دوستم میگفت دلدرد داره پشتشو ماساژ بده میخندیدم‌گفتم دلشه پشتش نی ولی وقتی اینکارو میکردم قشنگ اروم بود میخابید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا   اخه یجوری از بی حسی و زایمانت میگفتی انگار دیروز زایمانت بود مامانم،قرمه سبزی معرکه د ...

😂😂😂عزیزم شیرین ترین حس یه ادمو ‌ با قرمه سبزی مقایسه میکنی بذار زایمان کنی بعد بیا از احوالاتت بگو

خدایا بخاطر دوتا فرشته کوچولویی که بهم دادی ممنونتم😍😍😍
الان گیس اون مادرشوهرتو باید بکشی هی گفت بخوربخور کجاست 😠😠😠

همووووون

الانم هش ميگه بخاطر غذا نيس😂😂😂ولي من ديگه گولشو نميخورم

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
بچه ها به نظرتون طبیعی ۳۶۰۰وزن بچه خیلی سخت می‌کنه زایمانو یا مهم اندازه سرشه۰؟؟جچون یه سریا میگن رب ...

بچه من ۳۵۵۰بود بدنیا اومد

نگران نباش اگه نتونی زایمان کنی سزارینت میکنن دیگه 

خدایا بخاطر دوتا فرشته کوچولویی که بهم دادی ممنونتم😍😍😍
ني ني من چند شبه بكوووووب از سر شب تا خوده خوده صبح بيداره به خودش ميپيچه و ناله ميكنه داغوووون شدم ...

غذای سنگین و نفخ دار نخور عزیزم. بعد از غذا خودت یه قاشق چایخوری زیره اسیاب شده با نبات بخور

@فدرابانو   میگم فدرا جون تو بودی حروف ابجد راجبش حرف میزدی؟من اسم پسرمو که انتخاب کردم به یک ...

ابجد داستانای خودشو داره،من نمیدونم به چه روشی نگاه کرده

اینی که من میگم مال شیخ بهایی هست

باز اگه مایل بودی درخواست بده خصوصی

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
فدرا جان من چند روز شده دارم تلاش می کنم برات عکس بفرستم نشده . ولی دکتر دوباره رفتم چون تلاش کردم ط ...

به سلامتی🌹🌹هرچی صلاحه برات پیش بیاد گلم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
بچه ها برا جلوگیری از زخم شدن سینه باید چکار کنیم. من دخترم رو نتونستم شیر بدم به خاطر زخم شدید سینه ...

پماد شقاق بگیر مرتب بزن

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
بچه ها به نظرتون طبیعی ۳۶۰۰وزن بچه خیلی سخت می‌کنه زایمانو یا مهم اندازه سرشه۰؟؟جچون یه سریا میگن رب ...

دختر من ۳۶۰۰ بود دور سرشم بزرگترین حد نرمال بود ۳۷ بود زایمانم یخورده سخت بود ولی الان خیلی راضیم که سزارین نکردم