رسپیناگللی مدیر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 7457 عنوان دورهمی مامانای آذر 99 | مشاهده متن کامل بحث + 529942 بازدید | 57095 پست بچه ها من سرچ کردم نبود همچین تاپیکیلطفا بیاین دور هم باشیم این شیش ماه باقی مونده رو اگرم کسی رو میشناسین تگ کنید پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99 1399/03/25 | 21:32 86 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooj عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2089 ديگه من توووووبه ولي كوليكاش شروع شده از سر شب دلدرد داره چي بدم بهش☹️ باید ببری دکتر بهش قطره بده جانم. خوب میشه شبا فقط پشتشو ماساژ بده دوستم میگفت دلدرد داره پشتشو ماساژ بده میخندیدمگفتم دلشه پشتش نی ولی وقتی اینکارو میکردم قشنگ اروم بود میخابید
سحر۹۶ عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 دوستان شماهم معده اتون سفت میشه بعد شل؟؟ پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
بیست۲ عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 161 واقعا اخه یجوری از بی حسی و زایمانت میگفتی انگار دیروز زایمانت بود مامانم،قرمه سبزی معرکه د ... 😂😂😂عزیزم شیرین ترین حس یه ادمو با قرمه سبزی مقایسه میکنی بذار زایمان کنی بعد بیا از احوالاتت بگو خدایا بخاطر دوتا فرشته کوچولویی که بهم دادی ممنونتم😍😍😍
sarajun69 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 9846 الان گیس اون مادرشوهرتو باید بکشی هی گفت بخوربخور کجاست 😠😠😠 همووووونالانم هش ميگه بخاطر غذا نيس😂😂😂ولي من ديگه گولشو نميخورم من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
sarajun69 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 9846 طفلی بچه دلپیچه داره بررای کولیکه ببرش دکتر براش دارو بده. روغن بنفشه ای که پگاه گفتش هم امتحان کن. باااااشه من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
بیست۲ عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 161 بچه ها به نظرتون طبیعی ۳۶۰۰وزن بچه خیلی سخت میکنه زایمانو یا مهم اندازه سرشه۰؟؟جچون یه سریا میگن رب ... بچه من ۳۵۵۰بود بدنیا اومدنگران نباش اگه نتونی زایمان کنی سزارینت میکنن دیگه خدایا بخاطر دوتا فرشته کوچولویی که بهم دادی ممنونتم😍😍😍
mooj عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2089 همووووون الانم هش ميگه بخاطر غذا نيس😂😂😂ولي من ديگه گولشو نميخورم 🤒🤒
zahragggooonn عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2677 بچه من ۳۵۵۰بود بدنیا اومد نگران نباش اگه نتونی زایمان کنی سزارینت میکنن دیگه خب مشکل همینه دوس ندارم سزارین بشم
nazivareza عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 224 ني ني من چند شبه بكوووووب از سر شب تا خوده خوده صبح بيداره به خودش ميپيچه و ناله ميكنه داغوووون شدم ... غذای سنگین و نفخ دار نخور عزیزم. بعد از غذا خودت یه قاشق چایخوری زیره اسیاب شده با نبات بخور
nazivareza عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 224 همووووون الانم هش ميگه بخاطر غذا نيس😂😂😂ولي من ديگه گولشو نميخورم وای یعنی مادرشوهرت گفت کلم پلو نخور. من موقع شیردهی حتی سبزی هم نمیخوردم میترسیدم بچه نفخ کنه
nazivareza عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 224 بچه ها برا جلوگیری از زخم شدن سینه باید چکار کنیم. من دخترم رو نتونستم شیر بدم به خاطر زخم شدید سینه م شیر خشکی شد. اما الان اصلا دوست ندارم شیر خشکی بشه بچه م.
فدرابانو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 26868 @فدرابانو میگم فدرا جون تو بودی حروف ابجد راجبش حرف میزدی؟من اسم پسرمو که انتخاب کردم به یک ... ابجد داستانای خودشو داره،من نمیدونم به چه روشی نگاه کردهاینی که من میگم مال شیخ بهایی هستباز اگه مایل بودی درخواست بده خصوصی 👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
فدرابانو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 26868 فدرا جان من چند روز شده دارم تلاش می کنم برات عکس بفرستم نشده . ولی دکتر دوباره رفتم چون تلاش کردم ط ... به سلامتی🌹🌹هرچی صلاحه برات پیش بیاد گلم 👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
رسپیناگللی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 7457 بچه ها برا جلوگیری از زخم شدن سینه باید چکار کنیم. من دخترم رو نتونستم شیر بدم به خاطر زخم شدید سینه ... پماد شقاق بگیر مرتب بزن پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18925 بچه ها به نظرتون طبیعی ۳۶۰۰وزن بچه خیلی سخت میکنه زایمانو یا مهم اندازه سرشه۰؟؟جچون یه سریا میگن رب ... دختر من ۳۶۰۰ بود دور سرشم بزرگترین حد نرمال بود ۳۷ بود زایمانم یخورده سخت بود ولی الان خیلی راضیم که سزارین نکردم