2777
2789
عنوان

بمونم یا برم

111 بازدید | 15 پست

با یه ادمی اشنا شدم که دقیقا همون ادمیه که همیشه میخواستم با تک تک ویژگی ها

با هم دوستیم روز به روز علاقه و رابطمون داره بیشتر میشه

هیج قصدی فعلا برای اینده نداریم و در موردش هیچ صحبتی نکردیم. قصد هم ندارم باهاش صحبت کنم. کلا بخاطر ازدواج وارد رابطه نشدم فقط بخاطر خودش وارد این رابطه شدم. (این و گفتم که نیت کلی رو بدونید که این نیست و بهتر بتونم از راهنماییتون استفاده کنم)

من قصد داشتم و دارم که از ایران برم

الان واقعا موندم این رابطه رو ادامه بدم و اون موقع که میخوام برم علاوه بر درد دوره از خونواده یه ادم دیگه هم تو دلم باشه و دوری اونم تحمل کنم (هر ثانیه بعد تمام تلفن صحبت کردنامون بیرون رفتنامون دارم به اون موقع فکر میکنم که چطوری قراره دوستش داشته باشم و چقدر سخته جدا شدن ازش)

یا زودتر از رابطه بیام بیرون؟

مرسی دوستان

حال روحیم اصلا خوب نیست تورو خدا خواهرانه راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باس ببینی تصمیمت چقد عملی میشه بنظر من دنبال هدفت برو و اول ب اون برس

خب قصد کمک داره تمام تلاششو میکنه برای همه تصمیمام از این لحاظ که جلومو نگرفته

ولی احساسی....

عزیز دلم اگه واقعا عاشق همدیگه هستین هیچوقت به هیچ عنوان ولش نکن بخداااا بعدها تنها کسی که ضرر میکنه تویی حتی بنظرم اگه میتونی بخاطرش بمون همین جا چون اگه واقعا عاشقش باشی و از دستش بدی دیگه دنیارو هم بریزن به پات برات بی فایده س اینو منی دارم بهت میگم که ۱۰ ساله عشقوو ول کردم و هنوز دارم میسوزم

عزیز دلم اگه واقعا عاشق همدیگه هستین هیچوقت به هیچ عنوان ولش نکن بخداااا بعدها تنها کسی که ضرر میکنه ...

عاشقش نیستم ولی واقعا دوستش دارم و عمیقا مطمئنم هرگز ادمی با تمام ویزگی هایی که میخوام دگه نمیاد تو زندگیمم مگه چند بار میشه ادم به همچین ادمی برخورد کنه