2777
2789

خدا کمکتون کنه عزیزم😔❤

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدایا ب همین اذان قسمت میدم گره از کار این بنده خدا باز کن. چله یس بردار بهت قول میدم کار شوهرت ...

ممنون حتما

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

😔😔 بهش امید بده بگو دنیا که تموم نشده خدا شماهم بزرگه انشاالله یه کار بهتر پیدا میکنه 

روزا بره بیرون ببینه دنبال کار 

خدا کمکتون کنه

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
چی کار کنم در مقابلش...خیلی سخته سکوت بشینم فقط غصه خوردنش ببینم

عزیزم بیشتر از همه سعی کن جلوش گریه نکنی یا ناراحتیتو نشون ندی چون اون بدتر افسرده میشه بهش امید بده ...انشالله یه کار عالی گیرش میاد🌹

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
منم اینروزارو دیدم. خدا کمکت کنه. ب خودت بگو این نیز بگذرد. مطمئنم یکی از همینروزا تاپیک خوشحالیتو م ...

مرسی از لطفت ...ان شاالله به زودی

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است