2777
2789
عنوان

بیبی چک ویتاسیگن

15998 بازدید | 28 پست

سلام.کسی تا به حال از بیبی چک کاستی ویتاسیگن که ایرانیه استفاده کرده؟

من قبلا مارک آبون مدل خودکاری که ساخت چین بود استفاده کردم عالی بود.هم منفیش درست بود و هم هاله خخخیییلللییی کمرنگش مثبت بود و درست نشدن داده بود

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
عزیزم شما این مارکو استفاده کردین درست نشون داد؟

نه هنوز استفاده نکردم

ولی یه نفر تو نی نی سایت استفاده کرده بود و مثبت بود و باردار هم بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز استفاده نکردم ولی یه نفر تو نی نی سایت استفاده کرده بود و مثبت بود و باردار هم بود.

مرسی جواب دادی عزیز دلم

جدی؟ چه خوب

من اخه اولین باره اصلا این مارکو میبینم. زدم زیر دوثانیه دو خط شد. شک دارم اخه نشنیده بودم اصلا این مارکو

دوست عزیزم واسه تشکیل قلب نی نی م دعا کن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
مرسی جواب دادی عزیز دلم جدی؟ چه خوب من اخه اولین باره اصلا این مارکو میبینم. زدم زیر دوثانیه دو خط ...

@خمیازه      ‍ 

‍ برو تو تاپیکش که عکس بیبی چک گذاشته.

نوشته کسی این مارک بیبی چک رو داشته.همین مارکه

@خمیازه        ‍  ‍ برو تو تاپیکش که عکس بیبی چک گذاشته. نوشته کسی این م ...

واقعا از لطفت خیلی ممنونم. حاجت روا بشی

دوست عزیزم واسه تشکیل قلب نی نی م دعا کن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
مرسی جواب دادی عزیز دلم جدی؟ چه خوب من اخه اولین باره اصلا این مارکو میبینم. زدم زیر دوثانیه دو خط ...

عزیزم شما روز چندم سیکل استفاده کردین؟ 

خدایا شکرت بابت همه نعماتی که بهم دادی🤗🤗🤗🤗
عزیزم شما روز چندم سیکل استفاده کردین؟ 

سلام دوستان من امروز تاریخ پریمه روز ۲۹ دورمه.سیکلم ۲۸ روزس .دو روز پیش یعنی ۲۷ روز پری بی بی چک مارک روژان با ادار صبح گذاشتم مثبت شد زیر ۱ دقیقه هاله انداخت و بعد از ده دقیقه واضح دو خط صورتی شد.حالا امروز ک روز پری با مارک vitasingnگذاشتم دقیقا بعد ۳ دقیقه هاله انداخت و بعد ۱۰ دقیقه خطش کمی نسبت به قبلش رنگ گرفت

الان برم آز نشون میده؟یا صبرکنم بتام بره بالا؟

سلام دوستان من ۲۶ شهریور پریودشدم دوره ماهانه ام ۳۷ روزه ست باید ۱یا۳آبان میشدم ولی نشد ۳روز پیش بیبی زدم هاله کمرنگ افتادامروز صبح هم‌زدم بازم هاله کمرنگ افتادبه نظرتون آزمایش بتا بدم یا هنوز زوده ؟؟

سلام دوستان من ۲۶ شهریور پریودشدم دوره ماهانه ام ۳۷ روزه ست باید ۱یا۳آبان میشدم ولی نشد ۳روز پیش بیب ...

سلام گلم خوبی شمابارداربودی؟

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲
عزیزم من این مارکو زدم خیلی دقیق و واضح بود بهتراز مدیکوره چندنفر دیگه هم زدن کاذبی نشون نداد خیالت ...

سلام ببخشید من دیروز بی بی چک ویتاساین زدم یه خط نازک کمرنگ افتاد میخام بدونم واسه شمام خطش نازک بود؟

بعدش مدیکور زدم اصلا" هاله هم ننداخت نمیدونم کدوم‌درسته

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱

موعد پری من ۲۶ام و ۲۷ ام بود در واقع الان موعد پری منه نمیدونم ؛ حتما" باید از موعد بگذره بی بی بزنم؟

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱