2777
2789
عنوان

تغییر ادما

46 بازدید | 2 پست

من چند سال پیش وقتی بچه تر بودم 18 19 ساله بودم از یکی از پسرای فامیلمون خوشم میومد بعدش اون خیلی شکاک و بددل بود فحش میداد و خلاصه اینکه حتی ممکنه توی جدایی هامون با دخترایی هم رفته باشه تفریحی سیگارم میکشید و مشروب خلاصه نتونستم جدا شدم از لحاظ اخلاقی زمین اسمون بودیم بعذش دو شب پیش داداشش استوری گذاشت ریپلای کردم و دیگه حرف تو حرف شد گفت برم باهاش صحبت کنم برگرده بهت گفتم نه تمام پلای پشت سر خراب شده نمیتونم ی ادمم نمیتونه این همه ویژگی رو همزمان باهم تغییر بده گفت من باهاش صحبت میکنم که یعنی تو نمیدونی ببینم چطوره ازش مطمئن شدم میام به تو میگم اگرم دیدم هنوز همونطوره کاری نمیکنم به ضررت باشه هرچی گفتم نه گفت من میگم تا اخر هفتع اما من حس میکنم نمبتونم ببخشمش و اون هنوز بددله و اذیتم میکنه به نظزتون چی بگم بهش؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.