2777
2789
عنوان

مادر زن حیله گر

465 بازدید | 20 پست

بچه ها سلام امیدوارم خوش و سر حال باشین تا حدودی داستان (تنهام گذاشت) باهام همراه بودین و از چنین و چنان شدن حال و وضعم تا حدودی با خبر هستین دیگه ، خواستم بگم مغازه ای بود که تعریفش رو دادم گفتم برا خانمم اجاره کردم ولی به نام خودم نبود و یه عده هم اومدین و گفتین خب مغازه متعلق به خانمت نیست و شما خودتون رهنش کردین و در صورتی مال اونه که رهن به نام اون باشه و از این صحبتا ... سرتون درد نیارم الان مادر خانمم شکایت کرده (سره لج قهوه سازه که ندادمشون) که من نه پول پیش بهش دادم ابتدای قرار داد نه اجاره ۷ ماه و الان طلب کلی پول کرده توی شکایتنامش ، منم روی صداقتم همیشه پول نقد بهش میدادم ، کارم یه جوریه که همیشه با پول نقد سر و کار دارم و اینکه هیچ سر رسیدی دریافت نمیکردم ازش بخاطر اینکه مادر زنم بودددد، هیچ چیز از هیچکس بعید نیس دوستان هوای خودتونو داشته باشین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافق نظر مادر حیله گرش صد درصد

پس بدون حامی و مدرک کاری ازتون بر نمیاد 

با وکیل حرف زدید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کاش بتونی با مشاوره یا خودت ب هر حال ی جوری ب خودش بیاریش... ک اول اخر شما دوتایین واسه هم میمونین... زن اینجوری ک دلسوز زندگی مشترک نباشه پیرت میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من کمی از داستان قبلتونم خوندم وقتی کار به اینجاها کشیده شده یعنی نمیخواد زندگی کنه باهات بنظرم.شمام به خاطر اینکه سرتون کلاه نره با یه وکیل خبره مشورت کن راهها رو جلو پاتون بذاره و درست غلط رو نشونت بده