2777
2789
عنوان

ادم خسیس

236 بازدید | 11 پست

باادم خسیس چه برخوردی میکنید.کسی که ازشما سواستفاده میکنه ولی هیچی واسه شماانجام نمیده وچیزی به شماتعارف نمیکنه زورش بیاد.

یه خانومی تو فامیلی هما هست هست هر وقت که بیاد خونمون هرچی دلش بزاریم میخوره اصلاً من میگه که زیاده یا سنگینه برام هرچی بزاری میخوره هر وقت چیزی بخواد میگه من فلان چیز رو می خوام میبره ولی کافیه ازش چیزی بخوای جونش در میاد بهونه میاره نمیده وقتی میاد خونمون  هرچی غذا باشه میخوره ولی کافیه بخوام برای ما غذایی درست کنه انقدر کمی خجالت میکشی دست به غذا بزنه ولی خودش نمیخوره میگه وای چقدر سنگینه چقدر زیاد بود دیگه نمیتونم بخورم دیگه جان دارم انقدر ای نو بهارم میگه آدم خجالت میکشه دست به غذابزنه یه سری میخواستیم باور کنیم هرچی گلدون و گل و گلدون داشتم بهش دادم یه بار یه تیکه برگ‌سانسوریا خواستم که قلمه بزنم گفت نمیدم دلم نمیخواد خراب بشه ولی خودش هر وقت که اومد خونه من از پوتوسام برد انقدر خسیس که حتی واسه کمک کردن به دیگران هم زورش میاد خانواده شوهرش هم که میخوان سال یه بار بیان خونشون خودشو میزنه به مریضی و حالم بده و نه میتونم که خود مادر شوهر غذا درست میکنه میاره واسش مادرشوهرم دوسه روز که خونه این‌است خودش میره وسایل غذا را میخرم میاره بهش میده خودش غذا درست میکنه به هیچی نمیگم بس که این زن خبیثه حالا منم مجبورم باهاش در ارتباط باشم ولی نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم که حرصمودر نیاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدا هرکی رو مخمه با احترام میبوسم میذارمش کنار کلا استرسی شدم از بس مواظب بودم این ناراحت نشه اون ...

شوهر رو مخ باشه چکار کنیم   

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

چقدر حال بهم زنه این خانم اصلا تا جایی که میتونی باهاش رفت وامد نکن که اذیت نشی واقعا  بخاطر نوع بیماریش همه رو  میرنجونه از خودش و در ضمیر ناخوداگاهتون اثرات بدی میذاره  . خسیس نمیشید ولی  حالتهای مریض گونه اش تاثیر منفی بجا میذاره. فقط دوری و دوستی. 

این کلا ادمه از خود راضی وخودخواهه.فقط از دیگران انتظار داره بهش بدن.کار کنن واسش.همیشه خوشو به مریضی میزنه.فکر میکنه ادمه خاصیه.حتی واسه محبت کردن هم خسیسه.یه بار باهم بیرون بودیم بعدشوهرش پسرموبغل کرد آی این چقدر حرص خورد.بعد بهم گفت شوهرم دستش دردمیکنه گناه داره.منم بچمو ازش گرفتم گفتم شما دستت درد میکنه.بنده خدا مرده کپ کرد گفت نه درد نمیکنه

خانواده عمه من این طورین خونه بقیه مث لودر میمونن تو خوردن و بردن خدا شاهده هرچی بیاری  جلوشون در هر اندازه ای که باشه جز ظرفش چیزی باقی نمیمونه یه بار یه کارتن شیرینی بزرگ اوردیم گذاشتیم رو میز تا برگردم تعارف کنم نصفشو خورده بودن نصف دیگشم وقتی پیش دستی اوردم خوردن 

اینا جیزی نیستا خدایی ولی جلو شوهرم و مادرشوهرم واقعا خجالت کشیدم آخه مگه نخورده این دو کیلو و نیم شیرینی رو ۳ نفری تو ۳ سوت باید بخورین اونم جلو کسایی که رو دروایسی دارم جلوشون  ؟

اما وقتی خونشون میری غذاشون انقد کمه همه گشنه پامیشن 

میوه دوتا دونه کوچولو برا هر نفر میارن 

آجیل تو کاسه های خییییییییییلی کوچیک که بخدا ۲۰ تا دونه توش جا نمیشه میارن که دفعه اول که شوهرم اومد خونشون متعجب شد گفت مگه این کاسه کوچولو ها برا ماست نیست ؟چرا آجیل توش اوردن این که چیزی توش جا نمیشه پزیرایی هاشونم نیم ساعت قبل شامه تا سفره پهن بشه معلوم نیست وسایل پذیرایی رو کجا قایم میکنن دیگه نمیبینیشون 

خلاصه خیلی خسیسن 

یه بار تو آشپرخونه کمکشون میکردم توت خشک یه پاگت خیلی بزرگ اونجا بود درش باز بود دوتا دونه شو برداشتم خوردم رفتم و برگشتم دیدم نیست پاکته 

بعدش که کابینت بالا بالایی رو باز کردن ظرف بردارن دیدم گره زدن گذاشتن اونجا 😐😐😐😐😐😐😐

در این حد گدا ان 

من که قطع رابطه کردم باهاشون جلو شوهرم خیلی خجالت میکشیدم ار اخلاقاشون 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
شوهر رو مخ باشه چکار کنیم    

اگه راست میگی یه زنگ بزن دفتر مرجعت 😂😂😂ناگفته نماند به خاطر همین زبونته 😂😂😂😂قال خانم جلسه ای 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

کلا ادمه مزخرفیه.از جاریه جدیدش متنفربود همش پشت سرش بد میگفت.از ناراحتیش خوشحال میشد.تنفرش هم از رو حسادت بود چون هم خوشکل بود هم خانواده شوهرش دوسش داشتن هم عروسی گرفتن واسش.یه سال بعد ازدواج جاریه میگه طلاق میخوام چون باشوهره تفاهم نداشتن.حالا این زن خبیس تو ذهن همه میکرد که جاریه چون زیاد بیرون میره باکسی افتاده.تو ذهن شوهرش هم کرده بود در این حد که خبیسه.بعد که به زور برادرشوهره زنو برگردونند این خبیس حرص میخورد به شوهرش نزار برادرت برش گردونه این دلش جای دیگس.کلا ادمه چرتیه

خودش عروسی نگرفت چون شوهرش قراربود جشن بگیره اینم چون به شدت خسیسه نزاشته.حالا شده واسش حسرت زندگیش.خب ادمی که خسیس وخبیثه دودش تو چشم خودش میره.بچه جاریش به دنیا اومد بعد شوهرش گفت چون واسه اولین بار عمو شدم واولین بچه برادرمه میخوام طلا بگیرم این خانم رفته بود یه گوشواره کوچیک یک گرمه داغون دست دوم گرفت ابرو ریزی بود

اگه راست میگی یه زنگ بزن دفتر مرجعت 😂😂😂ناگفته نماند به خاطر همین زبونته 😂😂😂😂قال خانم جلسه ای& ...

دیر اومی نخاه زود بری خخخخخخخخ

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )