بچه هامن نامزد ومادرشوهرم خارج ازکشورن بانامزدم روزی یکی دوبار زنگ میزنیم بهم و حرف میزنیم ولی به مادرشوهروخواهرشوهرم ماهی دوبار زنگ می زنم به نظرتون من اشتباه میکنم ازاینکه زیادبهشون زنگ میزنم؟البته مادرشوهرموهم خیلی دوستش دارم فقط میگم شاید خوب نباشه زیاد زنگ بزنم خواستم نظر دوستانو بدونم
خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم... ممنونم ازتون💓
🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَنقَلبِـ مَنروحِـ مَن" یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه هستی که اینگونه تمامـ مرا به تلاطمـ در آوردی؟!....{حُـــــسیـن(ع)}مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خوبه البته اگر اونا هم زنگ میزنن؟ اگر کم میزنن شما هم ماهی یکبار بزن
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
محبتتو نشون میدی گلم . چه اشکالی داره !؟ متقابلا اون ها هم قدر میدونن و یاد میگرن عین شما برخورد کن ...
و بعد گازت میگیرن نمیدونی با چی سوختگیتو خوب کنی😑
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812