2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه دختر خالم میخوام تازه وارد بلوغ شده

اسپری موبر بگیر مادرم برا خواهرم گرفته

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
من لیرز‌کرده بودم‌ولی توبارداری هورمونام‌ک‌تغییرکرده بود بازدراومد با ژیلت اونم‌بسختی‌و باکمک آیینه

لیزر خیلی درد داره نه؟؟

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
لیزر خیلی درد داره نه؟؟

دستگاها فرق داره من ضعیف ترین دستگاهو رفتم‌چون‌ اطلاعی نداشتم‌درباره نوع دستگاها

دستگاهی ک‌من‌میرفتم‌ن اصلاااا درد نداشت خیلیم خوب بود و تاثیرگذاربود همه میگن ضعیفاتاثیرنمیذارن

وا حموم رو برو بو میگیری شوهرت بعد بدش میاد

اره .خودم ادم وسواسی هستم شدیدا  

ولی خونریزی دارم .

گفتن استراحت کن حداقل هفته 32 برسونی :( 

الان 29 هفتمه گ گفتت الان بری بیمارستان کلا بچه رو درمیارن :( 

چیکار کنم ؟موندم اخه ؟ 😢

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
دستگاها فرق داره من ضعیف ترین دستگاهو رفتم‌چون‌ اطلاعی نداشتم‌درباره نوع دستگاها دستگاهی ک‌من‌میرفت ...

چقدر خوب

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز