2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن تجربه ندارم اما شنیدم اگر یه موقع خدانکرده به اونجا بخاد بکشه سرکلاژ میکنن .اینم بگم من خانومم با ...

سرکلاژ فک نمیکنم تو ماه من انجام بدن مال زیر 20 هفته است من تا هفته 18 38 بود الان شده 23

چنده سرویکست دکترداروبهت چی داده؟؟؟

من بارداریم هفته 24طول سرویکسم  شد 29توسونوانومالی 43بود یهویی اینطوری شدم دکترگفت خطرکندگی جفت ،زایمان زودرس داری بهم استراحت مطلق دادتازایمانم حموم هفته ای یکبار درحد پنج یاده دقیقه ،کارخونه ام گفت نکنم فقط استراحت، هرشب شیاف سیکلو ژ ست وهفته ای یدونه امپول پرولوتون،بایه دونه قرص اسمشویادم نیست اونم برای جلوگیری از زایمان زودرس میخوردم خداروشکر هفته 38به موقع زایمان کردم عزیزم توکل بخداکن بعدم پیش یه دکترخوب برو داروهاتومصرف کن انشالله به موقع وبسلامتی زایمان کنی

چنده سرویکست دکترداروبهت چی داده؟؟؟ من بارداریم هفته 24طول سرویکسم  شد 29توسونوانومالی 43بود ی ...

ایشالا بچه منم بمونه برام من شد 23 خیلی ناراحتم تازه جواب سونو گرفتم فردا باید برم دکترم استراحت مطلق بودید دکتر و بهداشت می‌رفتید یا نه؟ منع خوراکی چیزی دارم؟ 

ایشالا بچه منم بمونه برام من شد 23 خیلی ناراحتم تازه جواب سونو گرفتم فردا باید برم دکترم استراحت مطل ...

من پیش متخصص میرفتم اصلا بهداشت نرو پیش یه متخصص باتجربه بروعزیزم منع غذایی نداشتم ولی یه چیزایی مثل زعفرون و دارچین اصلا نخورچایی هم سعی کن کمتربخوری ایناباعث خونریزی میشه فقط استراحت کن خودتوبچتوبسپربه خدا اگه استراحت مطلق کنی دکترداروهم بنویسه طول سرویکست میره بالا،درضمن بادکترت مشورت کن اگه موافق برات امپول ریه هم بنویسه بزنی اگه بچت توهفته های دیگه خواست بیاد ریه هاش تکمیل شده باشه میره دستگاه سالم میمونه تامیتونی هم غذاهای مقوی بخور بزاربچت وزن بگیره اگه وزنش نرمال خوب باشه  یه موقع زودتربیادزیاد تودستگاه نمیمونه حسابی به خودت برس

الان که سرکلاژ دیره من 21 سرکلاژ شدم،،،، شما باید پساری بزاری و فققققط استراحت مطلق

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))