saaa مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عنوان آی یو آی | مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 239 پست سلام خانوما من شش روزه آی یو آی کردم از روز دوم سینه درد شدید گرفتم کسی تجربه داره از چی میتونه باشه دکتر شبی یه شیاف پروژسترون داده از اونه؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤ 1399/03/25 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 معلومه قشنگ وقت من پنج ام هست سه روز مونده هنوز خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 حتما اميد به خدا سلام گلم چه خبر خوبی من پریود شدم خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 حتما اميد به خدا جوابتو نگرفتی هنوز؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 جوابتو نگرفتی هنوز؟ سلام عزيزم ناراحت شدم كهولي اشكال نداره خدا بزرگه ماه بعد ان شاء اللهخودمونم با اين علم اي يو اي كرديم كه احتمالش كمهمن جوابم مثبت شد و بتام ٤٥٨ شدهزنگ زدم مركز ناباروري كه ميرم گفت دوباره ٤٨ ساعت ديگه تكرارش كن.
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 سلام عزيزم ناراحت شدم كه ولي اشكال نداره خدا بزرگه ماه بعد ان شاء الله خودمونم با اين علم اي يو اي ... خوشبحالت خداروشکرر انشاالله خوب میشه برات خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 خوشبحالت خداروشکرر انشاالله خوب میشه برات ممنون ان شاء الله ماه بعد براي شمااصلا ناراحت نباش خدا بزرگه و بهترينها رو برات ميخواد
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 ممنون ان شاء الله ماه بعد براي شما اصلا ناراحت نباش خدا بزرگه و بهترينها رو برات ميخواد 😔😔😔😔🤗دیکه نمیخوام خسته شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 😔😔😔😔🤗دیکه نمیخوام خسته شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم بسپر به خداهمه چيز درست ميشه واقعاتوكل به خدا كنبا دكترت مشورت كن حتماكه براي ادامه درمان چه كار كنياگر هزينه شو ديگه ندارين يه چند وقت استراحت كنورزش كنيوگا كنبعد كه پول جمع شد مجدد شروع كن
rمtم عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 سلام گلم چه خبر خوبی من پریود شدم سلام اسی جون عزیزم اصلا ناراحت نباش منم دوماه پیش آی یو آی کردم که منفی شد این ماه منتظرم پریود شم باز برمتوکل به خدا کن خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
rمtم عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 سلام عزيزم ناراحت شدم كه ولي اشكال نداره خدا بزرگه ماه بعد ان شاء الله خودمونم با اين علم اي يو اي ... سلام بیکران جان تبریک میگم عزیزم خوشحالم که جواب گرفتی منم امیدوار شدم اخه یه بار آی یو آی کردم دوماه پیش منفی شد این ماه هم منتظرم پریود شم باز برمشما مشکلتون چی بود و چه داروهایی مصرف کردین برا آی یو آی؟ خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 سلام بیکران جان تبریک میگم عزیزم خوشحالم که جواب گرفتی منم امیدوار شدم اخه یه بار آی یو آی کردم دوما ... سلام عزيزم ممنونم برام دعا كن كه روند بارداريم خوب پيش بره و فرزندمو سالم به دنيا بيارملينك زير كامل توضيح دارم پروسه درمانمومن پي سي او داشتم و همسرمم كمي ضعيف بودhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4554078/بچه-ها-کی-این-ماه-قراره-iui-کنه-بیاید-با-هم-باشیم?page=4
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 سلام بیکران جان تبریک میگم عزیزم خوشحالم که جواب گرفتی منم امیدوار شدم اخه یه بار آی یو آی کردم دوما ... ان شاء الله اين دفعه مثبت بشي
rمtم عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 سلام عزيزم ممنونم برام دعا كن كه روند بارداريم خوب پيش بره و فرزندمو سالم به دنيا بيارم لينك زير كا ... چشم حتما انشالله به حق امام رضا و خواهرش که میلادشونه بارداری سالم و راحتی داشته باشی و بچه تو سالم بغل بگیریتو الان یه مادری دعات زود مستجاب میشه برای منم دعا کن و برای همه ی اونایی که منتظر مادر شدنن خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن